A2

Χρονιά ανόδου

Χρονιά ανόδου

Με τρίποντο και χαμόγελα ξεκίνησε ο ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο την φετινή χρονιά. Η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε με 3-0 του ΝΑΟ Σούδας και έδειξε έτοιμη για την διεκδίκηση της ανόδου.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του ΖΑΟΝ κόντρα στον ΝΑΟ Σούδας καθώς με το 3-0 οι αθλήτριες του Κυριαζή δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις Κρητικές και έτσι έφθασαν σε ένα εύκολο τρίποντο πραγματοποιώντας μια καλή προπόνηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας ο Δημήτρης Κυριαζής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε «Ήταν μια πρεμιέρα και όπως κάθε πρεμιέρα είχαμε το άγχος της αρχής. Σε κάθε πρεμιέρα, πρέπει συγκεντρωμένα να μπει η ομάδα στο παιχνίδι και σιγά-σιγά να βρει την πορεία της. Εμείς σήμερα αυτό κάναμε, μπήκαμε στο παιχνίδι και στη συνέχεια αφού βρήκαμε τα χτυπήματά μας και μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που είχαμε στόχο, να λειτουργήσουμε δηλαδή οργανωμένα και να βελτιωνόμαστε όσο προχωρούσε το παιχνίδι».

Όσο για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε ο τεχνικός του ΖΑΟΝ υπογράμμισε «Εύχομαι για τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχουμε καταρχήν υγεία, διότι αυτό είναι το μείζον στον αθλητισμό, να είναι καλά οι αθλήτριές μας και να παίξουν το καλό βόλεϊ που ξέρουν, ώστε να επιτύχουμε και φέτος τους στόχους μας, ο πιο βασικός των οποίων δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, δηλαδή την άνοδο στην Α1. Αν έχουμε υγεία πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τα σετ : 25-15, 25-13, 25-18

ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Καντάρη, Δαουλτζόγλου, Ντόνα, Χοτοκουρίδου, Αργυρίου, Φιλιπιόνκα, Ξηντάρα –λ / Παπαδοπούλου –λ, Μάρκου, Χριστοδούλου, Λούλου, Πλουμή, Γεωργιάδου, Μπαφατάκη.

Σούδα (Σκούρα): Βλαχάκη, Μάντακα, Σολωμού, Μαρκουλάκη, Λελεδάκη Λ., Λελεδάκη Ε., Μηλάκη –λ / Κομιτζή, Τζανετέα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...