ΔΙΕΘΝΗ

«Colpo grosso» με Πιτσινίνι, Μέρλο, Νικόλοβα (foto)

«Colpo grosso» με Πιτσινίνι, Μέρλο, Νικόλοβα (foto)

Αν επρόκειτο για καλλιστεία… συλλόγων στο καμπιονάτο η Pallavolo Scandicci Savino Del Bene θα ήταν σίγουρα μία από τις υποψήφιες για το στέμμα, ωστόσο με τις “δυνατές” της μεταγραφές η ιταλική ομάδα, δείχνει πως πέρα από τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος, φιλοδοξεί να “κλέψει” και τις εντυπώσεις στη φετινή Serie A και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Francesca piccinini e maurizia Cacciatori

Μετά λοιπόν από τις επιτυχημένες κινήσεις της διοίκησης, που σίγουρα έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, η πανέμορφη έμπειρη ακραία Φρανσέκσα Πιτσινίνι, έπειτα από την θητεία της στην Μόντενα είπε το “ναι” στην δελεαστική πρόταση της ομάδας της Φλωρεντίας, που την… πολιορκεί τα τελευταία χρόνια.

Enrica_Merlo

Μαζί της θα είναι και μία άλλη αθλήτρια, πραγματικό “μπιμπελό”, αλλά και μία από τις κορυφαίες λίμπερο της Ιταλίας, η διεθνής 27χρονη άσος εδώ και μία 7ετία της Μπέργκαμο, Ενρίκα Μέρλο.

Emilija_Nikolova

Πέρα όμως από τις δύο όμορφες Ιταλίδες πρώην συμπαίκτριες της Μπέργκαμο η Scandicci απέκτησε και την 23χρονη διεθνή Βουλγάρα διαγώνια, Εμίλια Νικόλοβα η οποία αφήνει την Κονελιάνο της Ανθής Βασιλαντωνάκη και ετοιμάζεται να τεθεί υπό τις οδηγίες του τεχνικού,

Foto: Hernest Ernesti Luchino /  foto omega /fiorenzo galbiati