Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Covid19: Κρούσμα στο Μίλωνα και «αλυσιδωτή» ανησυχία

covid19_coroanvirus
Αθλητής του Μίλωνα βρέθηκε θετικός στον Covid19 και έχει δημιουργηθεί… «αλυσιδωτή» ανησυχία, καθώς ο αθλητής έδωσε αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου για το Λιγκ Καπ ενώ πραγματοποίησε και προπόνηση με την ομάδα.
Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με τα κρούσματα να έχουν αύξουσα πορεία στη χώρα μας, γίνεται κατανοητό ότι πρέπει να εντατικοποιηθούν τα τεστ αλλά και ο έλεγχος ως προς τα πρωτόκολλα των αγώνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
Η Ε.Σ.Α.Π. ενημερώνει πως μετά από ειδοποίηση της γραμματείας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό βολεϊμπολίστας του συλλόγου. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League.

Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και οι συναθλητές του θα περάσουν τεστ κορονοϊού το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου σε μονάδα της Βιοϊατρικής. Επίσης ειδοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Μίλωνα το προσεχές Σάββατο καθώς και οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ που έδωσαν αγώνες με το Μίλωνα για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Να σημειωθεί πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να νοσήσουν από κορονοϊό περισσότεροι από τρεις αθλητές του ρόστερ, ενώ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει μέχρι δύο αναβολές λόγω κορονοϊού. Η ΕΣΑΠ θα εκδόσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με οποιαδήποτε εξέλιξη και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Μίλωνα.