Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δ. Ανδρεόπουλος: «Η σεζόν κλείνει μαγικά για τον Παναθηναϊκό»

Δ. Ανδρεόπουλος: «Η σεζόν κλείνει μαγικά για τον Παναθηναϊκό»

Όταν τον περασμένο Μάρτιο ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά από σημαντική προσφορά στην Εθνική ομάδα, στο δίλημμα “Ελλάδα ή Παναθηναϊκός” επέλεγε να αφοσιωθεί στο έργο του στο “τριφύλλι”, πολλοί ίσως να απόρησαν για αυτή του την απόφαση.

Ο ίδιος όμως, παρά την απέραντη αγάπη του για την “γαλανόλευκη”, την οποία ως αθλητής τίμησε στο παρελθόν, ζώντας μεγάλες επιτυχίες με το εθνόσημο στο στήθος, με αποκορύφωμα το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο της Γάνδης, ήταν πεπεισμένος πως αυτός ο Παναθηναϊκός ήταν ικανός για μεγάλα πράγματα. Και το ένστικτό του, δεν τον γέλασε!  Με το πέσιμο της αυλαίας της φετινής σεζόν να τον βρίσκει “αγκαλιά” με δυο “κούπες” και μια παρουσία στις 8 κορυφαίες ομάδες του CEV Cup, ο “αρχιτέκτονας” των “πράσινων” τιτλων, μόνο δικαίωση μπορεί να αισθάνεται. Και φυσικά περηφάνια για τον κόσμο της ομάδας!

“Μια δύσκολη χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Kλείνει μαγικά η σεζόν, είχαμε τέσσερις στόχους και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις. Είναι μία χρονιά που θα μνημονεύεται στην ιστορία του τμήματος. Δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Υπάρχει αυτό το πράγμα; Δεν είναι μονό το δικό μας τμήμα, κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει γήπεδα και μάλιστα είναι και υπόδειγμα, χωρίς φασαρίες, χωρίς τίποτα. Υπάρχει αυτός ο κόσμος; Εμείς μόνο να του βγάλουμε το καπέλο και να τον ευχαριστήσουμε».

Από την πλευρά του ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης, που του χρόνου θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είναι υπέροχο. Ανατρέψαμε ένα σκορ, είχαμε χάσει το πρώτο ματς και κατακτήσαμε σήμερα το Λιγκ Καπ μπροστά στον κόσμο μας και αυτό φέρνει διπλή χαρά. Αρχικά να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί γεμίζει και το ΟΑΚΑ που είναι ένα γήπεδο με μεγάλη χωρητικότητα. Ευχαριστούμε πολυ τον κόσμο και υπάρχουν πολλοί που δεν ήρθαν αλλά έχουν στείλει μήνυμα πως πήραν εισιτήριο για να βοηθήσουν την ομάδα. Βλέπουμε πως με τη στήριξη του κόσμου γίνονται πράγματα στον ερασιτέχνη. Μπράβο και στα υπόλοιπα τμήματα. Προς το παρών είμαστε μέσα στην τρέλα. Να βγάλουμε καμία φωτογραφία μέσα να έχουμε να τη θυμόμαστε, αυτά μένουν. Είναι στιγμές που θα μου μείνουν σε όλη τη ζωή μου».