ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ. Εφραιμίδης: «Πολύ χάλια συναίσθημα»

Δ. Εφραιμίδης: «Πολύ χάλια συναίσθημα»

Ούτε στον… εχθρό του δεν θα ευχόταν να νιώσει, όπως ένιωθε ο άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Εφραιμίδης, μετά από το τέταρτο φετινό χαμένο ματς με τον Ολυμπιακό.

“Δεν ξέρω τι να πω. Περίεργα τα συναισθήματα, βρεθήκαμε και πάλι να κερδίζουμε 2-0 στα σετ και 24-21 στο τρίτο, όλοι πιστέψαμε ότι είχαμε προκριθεί αλλά δυστυχώς το βόλεϊ είναι έτσι… Είμαστε στεναχωρημένοι.

Το δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά η ατυχία μας κυνηγάει, στην Σύρο και τώρα, θέλαμε αυτό το κλικ παραπάνω για να τελειώσει το παιχνίδι, να σηκωθούμε να φύγουμε. Πολύ χάλια συναίσθημα” τόνισε ο ακραίος των πρωταθλητών, που είναι υποχρεωμένος να ψάξει πλέον τη “γιατρειά” στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague “Πάμε Στοίχημα” προκειμένου να διατηρήσει τον τελευταίο τίτλο που του έμεινε.

“Βαθμολογικά είμαστε τέταρτοι, ξαναπαίζουμε με Ολυμπιακό, δεν είναι νοκ άουτ αλλά μια σειρά αγώνων. Πιστεύω με ένα σπάσιμο έδρας, έχουμε το πάνω χέρι, για να διεκδικήσουμε πρόκριση στους τελικούς.

Και στη Σύρο και εδώ δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να βρούμε αυτό το κλικ, την λεπτομέρεια που πρέπει να διορθώσουμε. Να το δούμε στη συνέχεια το πως θα δείξουμε πιο πειστικοί, αλλά είμαστε συνεχώς άτυχοι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τον Ολυμπιακό…”.