A2

«Δαγκώνει» ο ΟΦΗ με «Γιατρό», «Τομ» και «Τσένταρ»!

«Δαγκώνει» ο ΟΦΗ με «Γιατρό», «Τομ» και «Τσένταρ»!

Με τον Ζλατιλίδη για μια ακόμη χρονιά στον πάγκο του και τρεις μεταγραφές επιπέδου… Volleyleague, η ομάδα του Ηρακλείου κατεβαίνει ενισχυμένη και με πολλές φιλοδοξίες για να κυνηγήσει τη διάκριση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Με τη διοίκηση λοιπόν δια του πρόεδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Εβρίτη “αρχιτέκτονα” Δημήτρη Ζλατιλίδη, ανανεώνοντας τη συνεργασία των δύο πλευρών, ξεκίνησε το “χτίσιμο” της φετινής ομάδας για το οποίο ο πετυχημένος προπονητής, επέλεξε υλικά από το… πάνω ράφι!

Οι τρεις από τις 7 συνολικά μεταγραφές ήταν εκ των πρωταγωνιστών των ομάδων τους στην περσινή Volleyleague και έχουν τεράστια εμπειρία από τα σαλόνια του ελληνικού, βόλεϊ, χωρίς φυσικά να υπολείπονται σε αξία και τα άλλα 4 νέα πρόσωπα.

Με άσους λοιπόν όπως τον Δημήτρη Χατζηλιάδη το “γιατρό” του Ηρακλή, τον Τσέντομιρ “Τσένταρ” Ίλιτς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και τον Θωμά “Τομ” Καπίρη, που σε κάποια ματς προσπάθησε σχεδόν μόνος του να κρατήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας στην κατηγορία, ο ΟΦΗ αναμένεται να… δαγκώνει φέτος, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο για την άνοδο και έχοντας φυσικά τη στήριξη των οαπδών του.

«Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, αλλάζει επίπεδο, με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει. Η ομάδα είναι για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία» Ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανέφερε πως «με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη έχουμε άριστη συνεργασία. Πέρσι η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία θελουμε να βαδίσουμε μαζί τα επόμενα χρόνια».

Αναλυτκά οι μεταγραφές του ΟΦΗ:

-Χατζηλιάδης Δημήτριος 29 ετών, ακραίος απο Ηρακλή Θεσσαλονίκης

-Καπίρης Θωμάς 30 ετών απο Λαμία

-Ιλιτς Τσέντομιρ 28 ετών απο Εθνικό Αλεξανδρούπολης διαγώνιος

-Δημητρούδης Ιωάννης 30 ετών πασαδρος απο ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης

-Τεφτσής Μιχάλης 28 ετών απο ΟΠΕΡεθύμνου Λίμπερο

-Αρχοντούδης Σταύρος 38 ετών ακραίος απο ΓΕΑ αλεξανδρουπολης

-Μαριάτος Δημήτριος 22 ετών κεντρικός απο ΓΕΗρακλείου

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...