ΔΙΕΘΝΗ

Δαγκωτό… Τετιούκιν και ο Ζάιτσεφ!

Δαγκωτό… Τετιούκιν και ο Ζάιτσεφ!

Ένας ακόμα μεγάλος θρύλος του Ρωσικού βόλεϊ, ο Βιάτσεσλαβ Ζάιτσεφ, δίνει την ψήφο του στον Σεργκέι Τετιούκιν για να είναι ο νέος προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Του Δημήτρη Πιτούλια

Μετα τους Όλεγκ Μολίμπογκα και Γκενάντι Τσιπούλιν, ήρθε η σειρά του Ολυμπιονίκη της Μόσχας να ταχθεί υπέρ του “Tyutik” για τον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας. Όλοι τους δημόσια έχουν εκφράσει την άποψη ότι ο Σεργκέι Τετιούκιν θα πρέπει να είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας των ανδρών της Ρωσίας.

alekno_chipoulin

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, ο μπαμπάς του Ιταλού σουπερστάρ Ιβαν, “στάζει μέλι” για τον άσο της ομάδας και τόνισε για ακόμα μία φορά πως δεν θα ήθελε να δει στον πάγκο της Εθνικής ξένο προπονητή.

ivan_zaychev

“Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Στάνισλαβ Σεφτσένκο υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τη θέση του προπόνητη στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει μια φημολογία ότι μπορεί να είναι ξένος … Νομίζω ότι αυτό θα ήταν λάθος. Έχω πει πολλές φορες κατα το παρελθόν πως ένας ξένος προπονητής ενδιαφέρεται μόνο για το συμβόλαιο. Για μένα ο νέος προπονητής της Εθνικής θα πρέπει να είναι ο Τετιούκιν. Είναι ένας θρύλος του ρωσικού βόλεϊ και ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση του προπονητή. Όλοι θα τον βοηθήσουμε προκειμένου να χτίσει μια νέα ομάδα “.

sergey tetyukhin