Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δανδάλης: «Κάποια στιγμή να παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα την υγεία των αθλητών»

DANDALHS

Σε μια δήλωση ενδεικτική της κατάστασης που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών λόγω των αυξημένων κρουσμάτων Covi19 προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.

Μετράμε ήδη στο πρωτάθλημα έξι στις οχτώ ομάδες με πολλά κρούσματα κορονοϊού και παρόλα αυτά φαίνεται ότι η Λίγκα αντί να μεριμνήσει για μια μίνι αναβολή αγώνων ώστε να μειωθούν περαιτέρω αγωνιστικές απώλειες από τις ομάδες, εμένει στο πρωτόκολλό της. Ένα πρωτόκολλο που όπως φαίνεται από το ντόμινο των ομάδων που έχουν νοσήσει δεν έχει αποδώσει.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη:

«Ολα τα παιχνίδια τα ζω έντονα. Ο αγώνας είχε ιδιαιτερότητες. Είχαμε πολλές απουσίες. Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα την υγεία των αθλητών. Ξεκινήσαμε 13 αθλητές αυτή την αποστολή και ήρθαμε στο γήπεδο επτά αθλητές. Κάποια στιγμή τα λιοντάρια μου δεν είχαν αναπνοές.

Έπρεπε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι και των 8 ομάδων. Η ομάδα μας είχε βρει τα πατήματα της αλλά δυστυχώς πάνω στο φορμάρισμα της ήρθε. Συγχαρητήρια στη Βέροια και στον Δημήτρη Πιτούλια. Εχουμε ανάγκη από παράγοντες σαν τον Δημήτρη Πιτούλια. Στη ζωή μου έχω μάθει και να κερδίζω και όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο να είμαστε ήσυχοι που έχουμε κάνει το καλύτερο».