Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δανεική στον Ασκληπιό η Βαλληνδρά

Δανεική στον Ασκληπιό η Βαλληνδρά

Στην Α2 Γυναικών με τα “χρώματα” του Ασκληπιού Τρικάλων θα αγωνίζεται ως δανεική τη νέα χρονιά η ταλαντούχα πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού, Ελένη Βαλληνδρά.

Παρά το… ιστορικό της επώνυμο για το βόλεϊ της Νάξου, η 15χρονη πρώην κεντρική, δεν έχει κάποια σχέση με τον πρώην ισχυρό παράγοντα της νησιωτικης ομάδας και μάλιστα θά λεγε κανείς πως επιστρέφει στις ρίζες της, καθώς κατάγεται  απ΄ τα Τρίκαλα (Γόμφοι Τρικάλων). Εκεί ως μέλος της τοπικής ομάδας θα’ χει την ευκαιρία να ενισχύσει με την παρουσία της τόσο τα αναπτυξιακά τμήματα όσο και την ομάδα των γυναικών στην δεύτερη παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Ελένη ξεκίνησε το volley το 2013 στον Πανναξιακό (Α1 Εθνική κατηγορία) και ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που αναδείχθηκαν μέσα από την σπουδαία δουλειά του καταξιωμένου τεχνικού Γιώργου Δερμάτη στη Νάξο, η οποία μεταξύ άλλων διακρίσεων στέφθηκε με την κατάκτηση του πρωτάθληματος Παγκορασίδων Κυκλάδων, επιτυχία την οποία η Βαλληνδρά τη γεύτηκε ξανά φέτος, για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια .

Το 2014 ο Σέρβος τεχνικός του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς, αναγνωρίζοντας το ταλέντο της αλλά και την ραγδαία της εξέλιξη την συμπεριέλαβε στην γυναικεία ομάδα, με την οποία παίρνει την πρώτη συμμετοχή σε αγώνα Α1, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε σε αποστολή των γυναικών στο εκτός έδρας ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο Α.Σ. Ασκληπιός ευχαριστεί την ομάδα του Πανναξιακού για την παραχώρηση της αθλήτριας και καλωσορίζει την Ελένη στην ομάδα με την ευχή για καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...