Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δαρίδης : «Θέλουμε τη νίκη»

Δαρίδης : «Θέλουμε τη νίκη»

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας εμφανίστηκε ο Άκης Δαρίδης και με δηλώσεις ο λίμπερο του ΟΦΗ κάλεσε τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να γεμίσει το Σάββατο το γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει απευθύνει ανοικτό κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα όλο το ιατρικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» έχει πέσει πάνω στον Αμερικανό διαγώνιο Deweese προκειμένου να κάνει ένα θαύμα για να ξεπεράσει το διάστρεμμα και να μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο.

Την ίδια ώρα ο λίμπερο της ομάδας, Άκης Δαρίδης, με δηλώσεις του παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας υπογραμμίζοντας «Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και θέλουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνει το πρέπει, να κερδίσεις. Δεν πρέπει αυτό να μας φέρνει άγχος και βάρος. Αν κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά» επισημαίνει».

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΟΦΗ, ο 30χρονος λίμπερο τόνισε «έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμη, σαν ομάδα».

Παράλληλα ο παίκτης του ΟΦΗ φρόντισε να καλέσει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο λέγοντας «Θέλουμε τον κόσμο του ΟΦΗ δίπλα μας, απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Θέλουμε την εξέδρα να γεμίζει».

Τέλος όσον αφορά τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στον ΟΦΗ, ανέφερε «στην ομάδα, όλα κυλούν ομαλά και όμορφα, τόσο απο θέμα διοίκησης, όσο από θέμα οργάνωσης στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι είμαστε ικανοποιημένοι».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...