Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεύτερη πράξη στο «Παλατάκι»

Δεύτερη πράξη στο «Παλατάκι»
05Με όπλο την έδρα του, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στηδεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της τελικής σειράς του πρωταθλήματος της Volleyleague (2ος τελικός, 6/5, 19.00, ΕΡΤ3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης).
Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 1-0 στις νίκες και θέλουν να ντουμπλάρουν τα θετικά αποτελέσμα με στόχο να απέχουν μόλις μια νίκη από την επιστροφή τους στο θρόνο του πρωταθλητή. Από την άλλη, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με την ώθηση και την ενέργεια των φίλω της ομάδας θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να προσπαθήσουν ένα break στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP Βίκος Cola) στην ημιτελική φάση των πλέι οφ Γιάννης Τακουρίδης και κεντρικός του δικεφάλου δήλωσε: «Ο πρώτος τελικός ήταν ιδιαίτερος. Πήγαμε για το καλύτερο, φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε αλλά στο τάι μπρέικ χάσαμε την συγκέντρωση μας. Γενικά χάσαμε ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Η σειρά είναι μεγάλη και αυτό αποδείχτηκε από τον πρώτο αγώνα. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές ομάδες, παρουσιάζουν ωραίο θέαμα και όλοι οι αθλητές βγάζουν πάθος. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι στο Ρέντη και να συγκεντρωθούμε για τη δοκιμασία στην έδρα μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε πίεση και άγχος. Σκοπός είναι να γυρίσουμε για δεύτερη φορά στην έδρα μας με ιδανικές συνθήκες τίτλου. Κανείς δε μπορεί να προδικάσει τίποτα. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ αλλά όλοι πρέπει να έχουμε υπομονή και πίστη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας»..

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Κάναμε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο μας στόχο. Τώρα παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου και σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ώστε να κερδίσουμε και να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Αν παίξουμε όπως μπορούμε παίζουμε καλύτερα από τον αντίπαλο.Πρέπει να αποδείξουμε το επίπεδό μας».