A2

Δεύτερη σερί νίκη για τις Αμαζόνες

Δεύτερη σερί νίκη για τις Αμαζόνες

Δεύτερη σερί νίκη για τις Αμαζόνες Ερυθραίας, οι οποίες μετά τη νίκη τους στην Κορινθο, σε φιλικό αγώνα που έγινε στην έδρα τους, επικράτησαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 3-0 σετ.

Ο προπονητής των Αμαζόνων, Σπύρος Νικολάκης, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών αν και η ομάδα αγωνίστηκε με βασικές απουσίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν αγωνίστηκαν οι δύο κεντρικοί “πύργοι” Γρίσπου-Μεντζελοπούλου, οι οποίες προφυλάχθηκαν επειδή προέρχονταν από τραυματισμό και η λίμπερο Νάνσυ Νικολάου που έλλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Ηλιούπολης, Γιάννης Παγανέλης, έδωσε χρόνο συμμετοχής  σε όλες τις αθλήτριες του και δοκίμασε διάφορα σχήματα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων, συμμετέχει στον Α2 υποόμιλο γυναικών που ξεκίνησε την περασμένη  εβδομάδα και μάλιστα στην πρεμιέρα, επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Παλλήνης με 3-0 ενώ το Σαββατοκύριακο έχει ρεπό.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...