ΔΙΕΘΝΗ

Δεύτερη η Στουτγκάρδη της Παπαφωτίου

Δεύτερη η Στουτγκάρδη της Παπαφωτίου

«Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η Στουτγκάρδη της Αθηνάς Παπαφωτίου, καθώς στο αποψινό εντός έδρας ματς  επικράτησε με 3-1 (25-18, 19-25), 25-17, 25-23) σετ της Σβέρινερ.

Η ομάδα του β’ τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου με την διεθνή μας πασαδόρο να ξεκινάει σε ένα ακόμη ματς στο βασικό σχήμα της Allianz MTV, κατάφερε παρουσία περίπου 1850 φίλων της να πανηγυρίσει την 8η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, που την έφερε μόνη δεύτερη στην κατάταξη.

“Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα ατού της Σβέριν και πιστεύω τα καταφέραμε αρκετά καλά εκτός από την Σλοιτες. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου που παίζουμε με την Βισμπάντεν και πρέπει να το κερδίσουμε για να κρατήσουμε την 2η θέση” δήλωσε στο Volleyplanet o Έλληνας προπονητής,πολύτμος συνεργάτης του Ισπανού α’ τεχνικού της ομάδας.

Η Αθηνά Παπαφωτίου, πέρα από τις γνωστές μαγειρικές της ικανότητες, και τη σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού της,  σημείωσε και δύο πόντους, ενώ τοπ σκόρερ με 22 πόντους αναδείχθηκαν για την Στουτγκάρδη η Χαρμς και για τη Σβέρινερ η Σλέτχες.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα των συμπατριωτών μας έφτασε τους 50 βαθμούς και απολαμβάνει τη μοναξιά της 2ης θέσης, πίσω από την πρωτοπόρο με 57 βαθμούς, Δρέσδη και ακολουθεί στην 3η θέση η Σβέρινερ με 48 βαθμούς.

Foto: Tom Bloch