Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δείγμα γραφής θετικό για Φοίνικα στην Κύπρο

Δείγμα γραφής θετικό για Φοίνικα στην Κύπρο

Την πρώτη θέση στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Παραλιμνίου στην Κύπρο κατέκτησε ο Φοίνικας Σύρου, καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε 3-0 της Kuwait Sporting Club, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Δημήτρη Καζάζη.

Μετά τη νίκη του επί της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου ο Φοίνικας διπλασίασε τις νίκες του στην Μεγαλόνησο απέναντι στην Kuwait Sporting Club.

Οι Συριανοί του Δημήτρη Καζάζη πραγματοποιώντας μια ακόμη καλή εμφάνιση επικράτησαν 3-0 (21-25, 18-25, 19-25) και ολοκλήρωσαν με τον ιδανικότερο τρόπο την παρουσία τους στην Κύπρο.

Ο τεχνικός του Φοίνικα, σχολιάζοντας  παρουσία των «Πειρατών» στον τελικό του τουρνουά του Παραλιμνίου και την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του τόνισε «Το πρώτο τεστ κρίνεται θετικό, ενώ βγαίνουν και πολύ σημαντικά συμπεράσματα, ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και έβγαλαν στο γήπεδο κάποια στοιχεία που θέλαμε.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, πιστεύω ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και με ταπεινότητα να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα. Έτσι θα είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Ήταν ένα καλό τουρνουά για αυτή την περίοδο και πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά μας ώστε να πλησιάσουμε εκεί που θέλουμε. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια αυτή».

Επόμενα φιλικά του Φοίνικα Σύρου είναι προγραμματισμένα για τις 6 και 7 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη όπου οι νησιώτες θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό.