BEACH VOLLEY

Δέκα «hot» κορμιά για… ζέσταμα (φωτό)

Δέκα «hot» κορμιά για… ζέσταμα (φωτό)

Λίγο πριν τις φετινές μάχες στην άμμο το Volleyplanet επέλεξε από 54 καλλονές του αθλήματος το Τοπ 10 και σας τις παρουσιάζει για να σας βάλει σε καλοκαιρινό, πλην “δροσερό”… mood!

Του Μανώλη Κοκκίνη

Μπορεί το ανδρικό βόλεϊ να διαθέτει πλουσιότερο θέαμα, όπως δυνατά μπλοκ, άσσους με απίστευτη ταχύτητα, αλλά και πιο εντυπωσιακές επιθέσεις, αλλά το γυναικείο βόλεϊ είναι εκείνο που κάθε φορά τραβά την προσοχή του φίλαθλου κοινού.

Σαφώς και δε διαθέτει όλα τα παραπάνω, αλλά προσφέρει άλλου είδους…θέαμα σε εκείνους που επιλέγουν να το παρακολουθήσουν. Καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα, όμορφα πρόσωπα, αλλά και ικανότητες στο άθλημα που “μαγνητίζουν” το ανδρικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο που τα γήπεδα γεμίζουν πριν καν το πρώτο σερβίς. Ποιος θέλει να χάσει ένα τόσο «ενδιαφέρον» ζέσταμα; Ασκήσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο!

Τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά το Volleyplanet.gr θέλει να κρατά τους αναγνώστες του σε εγρήγορση ενόψει των τουρνουά beach volley που ακολουθούν. Οπότε, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το τοπ10 των πιο σέξι αθλητριών του γυναικείου βόλεϊ. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 54 πανέμορφα κορίτσια του αθλήματος. Πραγματικά δύσκολη επιλογή. Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη σε όποια αθλήτρια αδίκησαμε άθελά μας. Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά κορίτσια και σίγουρα θα ανταμειφθείτε σε επόμενη καταμέτρηση.

No10

Anouk Verge-Depre

Γεννημένη στη Βέρνη της Ελβετίας η 23χρονη καλλονή (1.85 ύψος) δραστηριοποιείται στον χώρο του beach volley, φτάνοντας το 2012 στην κορυφή της Ευρώπης μαζί με τη συμπαίκτρια της Isabelle Forrer. Επιπλέον μιλά τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά). Με λίγα λόγια, πέρα από εκείνης του… σώματος, μπορείτε να έχετε μια άριστη επικοινωνία μαζί της, σε όποια άλλη γλώσσα επιθυμείτε.

Depre.01Depre.06Depre_04

No9

Zara Dampney

Μπορεί να μη της φαίνεται, αλλά είναι 28 ετών. Η Ζάρα, Βρετανίδα στην εθνικότητα, ασχολείται με το beach volley, έχοντας εκπροσωπήσει μαζί με την Mullin τη Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Ήταν το πρώτο ζευγάρι που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο άθλημα, μιας και ήταν η πρώτη φορά που η Μεγάλη Βρετανία έστειλε συμμετοχή στο εν λόγω σπορ.

dampeny3British beach volleyball stars rent out their rears in unique advertising campaignbeach-volleyball-zara-dampney-shauna-mullin

No8

Kacie Mactavish

Η 26χρονη ξανθιά λατρεύει το beach volley και δε το κρύβει. Εκπροσωπεί και φέτος την ομάδα του Καναδά στο FIVB Open, με στόχο να φτάσει μαζί με τη συμπαίκτρια της, Whitaker όσο το δυνατόν ψηλότερα. Σε όλα πάντως τα φετινά τουρνουά σε Φουζού, Λουκέρνη και Πράγα κατετάγη 33η!

mactavish6jpgKacie-Mactavish

No7

Manon Flier

Γεννημένη στην Ολλανδία η 31χρονη πανύψηλη (1.92 ύψος) αθλήτρια, αγωνίζεται με τα χρώματα της Fujian Xi Meng Bao στη μακρινή Κίνα. Ασφαλώς και η μόνη σχέση που έχει η εν λόγω άσος με το beach volley, είναι ότι έχει παντρευτεί τον πρωταθλητή της άμμου, Νούμερντοορ και πως η ολλανδική ομοσπονδία ποντάρει πολύ στην προβολή του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως στην πορεία της καριέρας της έχει κατακτήσει συνολικά έξι ατομικούς τίτλους. Δε νομίζουμε πως χρειάζονται άλλες ιδιαίτερες συστάσεις… Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…»

flierflier2TheHague_flier

No6

Jennifer Kessy

Η 37χρονη Αμερικανίδα αγωνίζεται στα γήπεδα της άμμου, έχοντας στην κατοχή της δύο συνεχόμενους τίτλους “Best of the Beach” (2008, 2009), ενώ το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Jennifer-Kessy jen-kessy1Jennifer  Kessy-Boss

No5

Ana Paula Mancino

Εδώ νομίζω δε χωράνε πολλά λόγια. Eίναι αυτό που λέμε… All time Classic! Μπορεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να μη σας πείθουν για την… αξία της, αλλά μια βόλτα στις μηχανές αναζήτησης, θα λύσουν όλες σας τις αμφιβολίες. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!

ana-volleyball1ana-volleyball2

No4

Markéta Sluková

Η Τσέχα καλλονή αγωνίζεται από το 2012 μαζί με την… hot συμπατριώτισσά της, Kristýna Kolocová, με την οποία τερμάτισε σε 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σημαντικότερη στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα της ο ατομικός τίτλος που κατέκτησε το 2010 στο Women’s FIVB World Tour με τίτλο “Top Rookie”.

marketa-slukovaKristyna-kolocova-marketa-slukova-cropkolocova

No3

Sunniva Helland-hansen

H 18χρονη διεθνής άκραία της ROSSVOLL VBK, έχει καταφέρει πέρα από τις χάρες της σε σάλα και άμμο να κερδίσει “με το σπαθί της” μία θέση στη λίστα μας. Σίγουρα αξίζει κάποιο καλύτερο μέλλον και είναι βέβαιο πως σύντομα θα ανοίξει τα φτερά της από την τωρινή της ομάδα και θα κάνει διεθνή καριέρα. Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως ίσως την αδικεί η 3η θέση της κατάταξης…

Sunniva Helland-Hansen12. jpgSunniva Helland-HansenSunniva Helland-Hansen2

Νο2

Francesca Piccinini

Μια θέση πριν την κορυφή, συναντάμε την Ιταλίδα Francesca Piccinini, μία ακόμη αθλήτρια, που μπορεί να μην την συναντάμε συχνά στην άμμο, αλλά είναι… σταθερή αξία του αθλήματος! Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της “σκουάντρα ατζούρα”  τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004,2008, 2012), ενώ ήταν παρούσα και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Γερμανία το 2002. Συνολικά, μεταξύ άλλων δεκάδων διακρίσεων του πλούσιου παλμαρέ της, μετρά πέντε χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και μόλις ένα χάλκινο. Σε ατομικό επίπεδο έχει κατακτήσει το βραβείο Fair Play το 2004 στο FIVB Volleyball World Grand Prix και το βραβείο  “Most Valuable Player” στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2010.

bagno_be18piccininifrancesca-piccinini--3

No1

Marta Menegatti

Φτάσαμε στην κορυφή. Δε θα σας κουράσουμε για πολύ ακόμα. Απλά να ππύμε ότι έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχει κερδίσει το βραβείο “Most Improved” το 2011 στο Women’s FIVB World Tour.

meneggati_martameneggatiMarta_menegatti_beach_volley