A2

Δεληγιάννη: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Δεληγιάννη: «Δείξαμε χαρακτήρα»

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» αποδείχτηκε ο Βότσης. Με «ναύαρχο»… την Μαρία Δεληγιάννη, ένα μεγάλο θρύλο του γυναικείου βόλεϊ και από τις σπουδαιότερες πασαδόρους της δεκαετίας του ΄80, κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή κόντρα στη Νέα Γενεά και με 3-2 να αποδράσει από το κλειστό του Ασβεστοχωρίου.
Πλέον η ομάδα του Βότση είναι μια ανάσα από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, στον 1ο υποόμιλο του Β΄ομίλου της Α2.

Ν.Votsis koouts deligianni 77

Η «σκηνοθέτιδα» της φετινής πορείας του Βότση που έχει σημαία την πολύ έμπειρη και εμβληματική πασαδόρο, Λίτσα Χατζηεφραίμογλου, υποστήριξε στον Volleyplanet: « Ήταν η δεύτερη φορά που το επαναλάβαμε (είχε προηγηθεί ανατροπή 3-2 στη Βύσσα για το κύπελλο) και είμαι περήφανη για τις παίκτριες μου. Δείξαμε χαρακτήρα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα και βρεθήκαμε πίσω 2-0. Στη συνέχεια όμως βρήκαμε ρυθμό, μειώσαμε σε 1-2, πήραμε ψυχολογία και με πίστη και πάθος πιστέψαμε στην ανατροπή την οποία και ολοκληρώσαμε.

Votsis SELFIE 2345

Το δίποντο αυτό μας δίνει κουράγιο να παλέψουμε όλα τα υπόλοιπα ματς και να κυνηγήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ ανόδου. Αν βελτιώσουμε κάποιους τομείς του παιχνιδιού μας και μειώσουμε τα εύκολα λάθη, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα.»

Η ομάδα του Βότση συνεχίζει την πορεία της στο κύπελλο καθώς την Τετάρτη για την πέμπτη αγωνιστική της Β΄ φάσης υποδέχεται στην έδρα της (19.00) σε μεγάλο ντέρμπι την πρωτοπόρο και αήττητη του ομίλου, Ελπίδα Αμπελοκήπων.

VOTSIS poseidon kypello 5678

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...