BEACH VOLLEY

Δεληγιάννη: «Να αγαπήσουν όλοι το beach volley»

Δεληγιάννη: «Να αγαπήσουν όλοι το beach volley»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά της Πρεμιέρας των Masters για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών Beach Volley 2015, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι, στην Καρδία της Θεσσαλονίκης και έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές και αθλήτριες να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο άθλημα.

Η ιδιοκτήτρια του «Avant Garde Sports Club» στο χωριό της Ειρήνης, Μαρία Δεληγιάννη μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Masters και λίγες ώρες πριν την έναρξη του Open Θεσσαλονίκης U19 στην κατηγορία Juniors Beach Volley, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα παιδιά, που συμμετείχαν στο τουρνουά και τον κόσμο που ήρθε να απολαύσει τους αγώνες. Είναι ένα στοίχημα που έχουμε βάλει εμείς εδώ στο «Avant Garde Sports Club» να γίνει γνωστό το άθλημα μας, σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται, όχι μόνο ως θεατές αλλά να μπουν και να παίξουν».

Σχετικά με την συνεργασία που υπάρχει από πέρσι με την ΕΟΠΕ, σχολίασε: «Όλοι οι φορείς πρέπει να βοηθούν την εκάστοτε Ομοσπονδία, όπως μπορούν και όταν μπορούν στις διοργανώσεις αυτές. Όπως και η Ομοσπονδία είναι άψογη στην μεταξύ μας συνεργασία, έτσι και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε δίνοντας αυτόν τον χώρο σε όσα τουρνουά μπορούν να διεξαχθούν εδώ».

Αύριο ξεκινάει το Open Θεσσαλονίκης U19 στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι με την Μαρία Δεληγιάννη να υπογραμμίζει: «Οι διοργανώσεις Junior Beach Volley είναι πολύ χρήσιμες και σημαντικές, καθώς μικρά παιδιά αρχίζουν και ασχολούνται με αυτό το άθλημα, και ίσως να δίνουν εδώ τους πρώτους τους αγώνες. Είναι ένα κίνητρο για τα παιδιά να μπουν στα γήπεδα από νωρίς».

Για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με tennis, beach volley,beach handball και beach tennis, η ιδιοκτήτρια των εγκαταστάσεων σημείωσε: «Από την αρχή που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε κάτι καλύτερο στους αθλητές επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που θέλουν να έρθουν εδώ και να ξοδέψουν στον χώρο μας την αγάπη που έχουν για τον αθλητισμό. Θέλουμε να είμαστε κοντά στους αθλητές».