A2

Δεληγιάννη: «Να έχουμε υπομονή και σοβαρότητα»

Δεληγιάννη: «Να έχουμε υπομονή και σοβαρότητα»

«Πρωταθλήτρια» χειμώνα αναδείχτηκε η ομάδα του Ναυάρχου Βότση με την λήξη του πρώτου γύρου στον Β2 υποόμιλο της Α2 γυναικών. Μετά από 9 αγώνες όπου σημείωσε 7 νίκες και 2 ήττες, η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη, έπιασε κορυφή με 21 βαθμούς, γεγονός που έκανε την έμπειρη τεχνικό να δηλώσει στο Volleyplanet.gr:

Votsis 16-17 omadiki-7890

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να είμαστε στην τετράδα και να παίζουμε κάθε φορά καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένη από την ομάδα μου και την πρώτη θέση αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει βελτίωση. Συνεπώς χρειάζεται να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε και να έχουμε υπομονή και σοβαρότητα. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, όλοι οι διεκδικητές είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά.»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βότσης ενισχύθηκε την φετινή σεζόν με την πρώην αρχηγό του Άρη, την κεντρική Διονυσία Τυφλιώρη, την πασαδόρο Κατερίνα Γαβριηλίδου στη θέση της Λίτσας Χατζηεφραίμογλου που αποχώρησε από την ενεργό δράση και την Γεωργία Τσιούκαρη.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...