Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεληκώστας: «Χομπίστες τα αφεντικά μου»

Δεληκώστας: «Χομπίστες τα αφεντικά μου»

Με ψηλά το κεφάλι, αλλά και έντονη πικρία και παράπονα για τα όσα αρνητικά σχόλια ακούστηκαν για τον ίδιο αλλά και το έργο του στην Ορεστιάδα, αποχαιρέτησε τους “ακρίτες”, ο εδώ και λίγα 24ωρα παραιτηθείς τεχνικός, Κώστας Δεληκώστας που άφησε σαφείς αιχμές για τη διοίκηση αλλά και ανοιχτό ένα… παράθυρο επιστροφής του, αν αλλάξει η ηγεσία των “πράσινων” του Έβρου.

“Ακούσαμε πολλά τον τελευταίο καιρό, ήταν πολύ επικριτικά τα σχόλια” ξεκίνησε τις δηλώσεις του στις κάμερες των καναλιών Novasports μετά την επικράτηση της Ορεστιάδας με 3-1 επί του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού ο Εβρίτης τεχνικός και συνέχισε:  “Ευχαριστώ δημόσια το Γιώργο Κόκκορη που “έφτιαξε” το Λούνα. Δεν καταλαβαίνουν πολλά γιατί η ευφορία της διοίκησης μας είχε εξοργίσει, δεν είναι το θέμα οικονομικό…

Το θέμα είναι να υπάρξει εξήγηση και ειλικρίνεια. Ευχαριστώ πολύ την Ορεστιάδα, να ξέρει ότι αφήνω παράθυρο αν υπάρξει ειλικρίνεια, διαφάνεια και άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν, εγώ είμαι εδώ” τόνισε ο συναισθηματικά φορτισμένος προπονητής.

Το παράλογο στο επάγγελμά μου είναι ότι εγώ είμαι επαγγελματίας και τα αφεντικά μου χομπίστες! Αυτό είναι… Με φωνάξανε εδώ και μου είπαν “παρ’ το χωράφι και όργωστο”! Μιλάμε για διοικητικά και προπονητικά. Και ξαφνικά όχι μόνο δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα, αλλά μπαίνουν και στα χωράφια μου. Είμαι πολύ πικραμένος και τα έχω με μένα…”

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της συνδρομητικής τηλεόρασης, Παντελή Λώλη αν αξίζει να μείνει για τους φιλάθλους της ομάδας ο Δεληκώστας απάντησε: “Αξίζει να μείνω για τον κόσμο! Αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα! Βγάινουν λόγια πως ο Δεληκώστας χρέωσε την ομάδα.Να βγάλει η Μαρίνα Κουρτσίδου να δούμε το μπάτζετ το αρχικό με το τωρινό, είναι 21.000 κάτω”!