Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεληκώστας «Ωραία κλήρωση. Μπορεί να έχουμε εκπλήξεις»

Δεληκώστας «Ωραία κλήρωση. Μπορεί να έχουμε εκπλήξεις»

Παμβοχαϊκός και Κηφισιά έχοντας πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρσι ξεκινάνε με όνειρα και φιλοδοξίες και την φετινή χρονιά με τον Κώστα Αρσενιάδη να τηρεί την παράδοση με τις επιλογές της τελευταίας στιγμής, ενώ ο Κώστας Δελικώστας δέχθηκε με ικανοποίηση την 1η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό..

Από νωρίς στα δύσκολα μπαίνει ο Παμβοχαϊκός καθώς η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό αντίπαλο στην 1η αγωνιστική.

Κάτι όμως που δεν έδειξε να προβληματίζει τον τεχνικό των «κυανοκίτρινων» Κώστα Δεληκώστα ο οποίος υπογράμμισε «Ήταν ωραία η κλήρωση. Εμένα μου άρεσε αυτό. Το έλεγα για πλάκα στον πρόεδρο της ομάδας, τον Γιάννη Σταμπεδάκη, ότι θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό στο Βραχάτι γιατί στο Ρέντη είναι πιο δύσκολα. Είναι ωραία. Πρώτη αγωνιστική μπορεί να έχουμε εκπλήξεις. Βέβαια ο Ολυμπιακός με τους παίκτες που έχει έκανε την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 5 χρόνων. Για να μην πω περισσότερα»

Όσο για την ομάδα που δημιούργησε ο ίδιο φέτος στο Βραχάτι τόνισε «Ο Παμβοχαϊκός έκανε μια καλή ομάδα. Πήρε ακριβούς έλληνες, για να θίξουμε και το θέμα των ημερών και φθηνούς ξένους. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να γίνουμε καλοί, αλλά ακόμη ήμαστε στην προσπάθεια».

Σχολιάζοντας τον νέο πρωτάθλημα ο Κώστας Δεληκώστας έθεσε φαβορί τον Ολυμπιακός λέγοντας «Εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει για το πρωτάθλημα, αλλά από εκεί και μετά δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο Ολυμπιακός με τις μονάδες που έχει νομίζω ξεχωρίζει. Εμείς θ προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα και βλέποντας και κάνοντας.

Μιλώντας για την περσινή χρονιά και την παρουσία του Παμβοχαϊκό ο Θρακιώτης προπονητής δήλωσε υπερήφανος για το ότι η ομάδα του πλήρωσε όλους τους παίκτες στο τέλος της περιόδου, αλλά και το ότι όσοι έφυγαν πήγαν σε μεγαλύτερη ομάδα.

«Νομίζω πως η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας είναι ότι όλα τα παιδιά που έφυγαν τον Απρίλιο από το Βραχάτι ήταν όλοι πληρωμένοι. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα και η 4η θέση ήταν μια επιτυχία. Εγώ είμαι πιο περήφανος που από την προηγούμενη χρονιά 5 παίκτες της βασικής 6άδας πήγαν σε μεγαλύτερες ομάδες. Αυτή θεωρώ μεγαλύτερη επιτυχία  της ομάδας» δήλωσε ο Κώστας Δεληκώστας.

Αρσενιάδης «Φαβορί τίτλου ο 2ος της βαθμολογίας»

Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία και παρά το ότι η ομάδα δημιουργείται την τελευταία στιγμή καταφέρνει και είναι ανταγωνιστική.

Ο Κώστας Αρσενιάδης στο περιθώριο της κλήρωσης απαντώντας αν μπορεί να συνεχίσει την παράδοση των τελευταίων ετών και να κάνει το κάτι παραπάνω δήλωσε «Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα και για εμάς. Δεν ξέρουμε. Όταν θα συμπληρώσουμε την ομάδα, καθυστερημένα όπως κάθε χρονιά, με το καλό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, θα μπορούμε να είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε τουλάχιστον στο μυαλό μας και για εμάς μια σκέψη για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είμαστε σχεδόν στο μηδέν. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα.

Για τις ομάδες και το πως τις περιμένει ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός επεσήμανε «Δεν παίζει κανέναν ρόλο το πώς είναι οι ομάδες στην αρχή του πρωταθλήματος στημένες και πως λίγο μετά.  Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη. Κατ αρχήν  γιατί όπως είπα τα πάντα αλλάζουν. Τον Δεκέμβριο μπορεί να δούμε διαφορετικές ομάδες, όπως το βλέπουμε κάθε χρόνο και στα play-offs ανατρέπονται όλα».

Όσο για την υπόθεση τίτλος ο Κώστας Αρσενιάδης έδειξε την προϊστορία τονίζοντας  «Οι πιθανότητες λένε ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει αυτός που θα τερματίσει δεύτερος. 4 στα 5 δείχνει πως θα είναι αυτός. Οπότε μπορούμε να πούμε μια ασφαλή πρόβλεψη πως ο δεύτερος έχει ένα προβάδισμα».