ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν χωρούν… μυστικά στο βόλεϊ!

Δεν χωρούν… μυστικά στο βόλεϊ!

Ένα κενό στην διά βίου εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση των προπονητών βόλει, φιλοδοξεί να καλύψει το σεμινάριο που διοργανώνει από κοινού με την εταιρεία λογισμικού αθλητικών γεγονότων Sportsepilysis ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος από 1-3 Ιουλίου σε αίθουσα συσκέψεων και σεμιναρίων στο κεντρικό κτήριο του Δήμου Περιστερίου (σταθμός Μετρό: Περιστέρι) με δυνατότητα επανάληψης το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στη μεθοδική προσέγγιση τεχνικών και τακτικών θεμάτων, στην οργάνωση της προπόνησης, στην ανάλυση αγωνιστικής απόδοσης, στην ανατροφοδότηση αθλητών με χρήση της τεχνολογίας και σε σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την προπονητική στο Βόλεϊ.

Περισσότερες πληροφορίες  για την οργάνωση του σεμιναρίου μπορείτε να βρείτε εδώ & εδώ.

Εντυπη ανακοίνωση για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται και η παραχώρηση εργαλείων λογισμικού της Sportsepilysis και άλλου παραδοτέου υλικού.

Δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να γίνουν εδώ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...