CHAMPIONS LEAGUE

Δεν «έφαγε» την «μπλόφα» ο Ολυμπιακός

Δεν «έφαγε» την «μπλόφα» ο Ολυμπιακός

Η αυστριακή Ποσολγίνιτσα AICH/DOB, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.

Συγκεκριμένα, η αντίπαλος των ερυθρολεύκων στην προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τον προπονητή αλλά και τους παίκτες του νταμπλούχου Ελλάδας, απέστειλαν΄, όπως υποχρεούνται ,βίντεο της ομάδας τους με άσχετους παίκτες, από αυτούς που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του D’ ομίλου.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στο Volleyplanet ο πασαδόρος της ελληνικής ομάδας Θάνος Μαρούλης,  “στην αρχή  ήμασταν λίγο μπερδεμένοι  από το παιχνίδι των αντιπάλων μας, καθώς άλλους παίκτες είχαμε δει στο βίντεο και άλλους αντικρίζαμε στην άλλη πλευρά του φιλέ”.

Αποτέλεσμα της unfair συμπεριφοράς των Αυστριακών ήταν η απώλεια του α’ σετ, όμως όσο πέρναγε η ώρα η ελληνική ομάδα έμπαινε ολοένα και περισσότερο στο ρυθμό του αγώνα. “Ήταν όμως μέχρι να γνωρίσουμε την ομάδα” εξηγεί ο Ρεθυμνιώτης άσος και συμπληρώνει: “Απέναντι στη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, αν θέλουμε να ελπίζουμε στην πρόκριση, δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμό. Εν τούτοις δεν είναι ομάδα που μπορείς να την υποτιμήσεις και πιστεύω πως θα κάνει ζημιές στην Αυστρία”.

Πουλάνε… τρέλα οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αν βρέθηκε  σε μέτρια ημέρα, κατάφερε και πήρε το πολύτιμο τρίποντο σε έναν όμιλο, που σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Volleyplanet ο Θάνος Μαρούλης “…μοιάζει πάρα πολύ με τον περσινό. Μόνο που στη θέση της Μπέλγκοροντ είναι φέτος η άλλη πανίσχυρη ομάδα της Ρωσίας, Ζενίτ Καζάν.

Όπως και πέρυσι λοιπόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να… πουλήσουμε τρέλα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς, ώστε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση”.