ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν έτυχε… πέτυχε!

Δεν έτυχε… πέτυχε!

Λένε πως «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να’ναι σύμπτωση» και με την πρόκρισή του Πανναξιακού για δεύτερη χρονιά στο φάιναλ φορ Κυπέλλου και η ομάδα της Νάξου, αποδεικνύει πως πέρα από την τύχη διαθέτει και το απαραίτητο μέταλλο.

«Άλλη μία ιστορική μέρα για αυτόν τον σύλλογο, δεύτερη χρονιά, δεύτερη συμμετοχή σε final-4 κυπέλλου μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι» υποστηρίζει λίγες ώρες μετά το 3-1 επί του Μαρκόπουλου και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Αγρινίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η Σία Τοτσίδου και προσθέτει.

«Αντικατοπτρίζει την καλή δουλεία που γίνεται στον σύλλογο και την μεγάλη αγάπη για το βόλεϊ των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτόν τον σύλλογο. Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και εύχομαι να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες» τονίζει η αρχηγός.

 Άνοιξε η όρεξη στην “Κέλε”

Μια άλλη… παλιοσειρά της ομάδας η Μελίνα Εμμανουηλίδου ελπίζει αυτή τη φορά σε μια καλύτερη τύχη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με την επιτυχία της ομάδας μου, κάτι που το ζω δεύτερη φορά με τον Πανναξιακό. Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι καλύτερη από την πρώτη δήλωσε  πανευτυχής η κεντρικός του Πανναξιακού, ενώ η πρόκριση, άνοιξε την όρεξη για μεγαλύτερες επιτυχίες και στην Ειρήνη Κελεσίδου.

«Ο ένας από τους δύο στόχους επιτεύχθηκε και αυτό είναι ήδη μία επιτυχία. Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες γιατί τόσοι μήνες δουλειάς ανταμείβονται. Ελπίζω να πετύχουμε και τους υπόλοιπους στόχους της ομάδας και φυσικά να καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό του κυπέλλου».