ΓΝΩΜΕΣ

Δεν έχει αντίπαλο ο Ρούλης Αγραπιδάκης (φωτ.,vid)

Δεν έχει αντίπαλο ο Ρούλης Αγραπιδάκης (φωτ.,vid)

Μετά από μια δύσκολη «αγωνιστική» περίοδο όπου τον πρόδωσε η αγαπημένη του μηχανή, τον ταλαιπώρησε ένα μικροβιάκι αρκετό για να του στερήσει το ταξίδι στην Ισπανία και πέρασε (και δεν ακούμπησε) ο κορονοϊός, ο Ρούλης Αγραπιδάκης αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι δεν υπάρχει αντίπαλος κόντρα στη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό.

Τη Δευτέρα το βράδυ ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σίγουρα μια μεγάλη νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά εξωαγωνιστικά η εικόνα που πραγματικά κέρδισε ήταν αυτή της απόλυτης αποθέωσης και του παρατεταμένου χειροκροτήματος στη βράβευση του τιμ μάνατζερ, Ρούλη Αγραπιδάκη.

Κέρδισε η αναγνώριση της ανιδιοτελούς αγάπης ενός ανθρώπου όπως είναι ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» που δεν σταματάει χρόνια τώρα να λέει ότι «χρωστάει τα πάντα στον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός δεν του χρωστάει τίποτα». Μπορεί να ψάξετε πολλούς, αλλά κατά κοινή ομολογία μετά τον Αγραπιδάκη έχει σπάσει το καλούπι!

Κέρδισε η κίνηση των «ερυθρόλευκων» να τον συγχαρούν και να χειροκροτήσουν αμέσως μόλις βραβεύτηκε γιατί αναγνωρίζουν το ήθος και την προσωπικότητά του, αναγνωρίζουν την αγάπη για την ομάδα του και κυρίως το σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Άλλωστε έχουν και εκείνοι στον Ολυμπιακό το δικό τους ιερό τοτέμ χρόνια τώρα, που ακούει στο όνομα Σπύρος Μπλέτσας (σ.σ όταν ο Ρούλης συναντάει τον Σπύρο στου Ρέντη γράφονται ίσα και δέκα τόμοι βολεϊκής ιστορίας “αιωνίων”).

Κέρδισε το βόλεϊ γιατί μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια που πάντα υπάρχει, είναι όμορφο να υπάρχουν στιγμές που το χειροκρότημα και το συναίσθημα βγαίνει από καρδιάς χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς δόλο και υποκρισία.

Για το λόγο αυτό και για άλλους τόσους που δεν χρειάζονται ανάλυση, ο Ρούλης Αγραπιδάκης δεν έχει… αντίπαλο, παραμένει αξεπέραστος και αποτελεί την απόλυτη ταυτότητα του Παναθηναϊκού!

ΥΓ. Ο Ρούλης βράβευσε ένα (από τα πολλά) δικό του παιδί το Θανάση Πρωτοψάλτη. Ο τελευταίος κάνει φοβερές εμφανίσεις, είναι ξεκάθαρα leader, πιο ώριμος και σοβαρός από ποτέ. Αυτό που ελάχιστοι ξέρουν είναι ότι η παρουσία του στο φετινό Παναθηναϊκό οφείλεται στην καλοκαιρινή παρέμβαση του χορηγού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Θάνου Αραγιάννη, ο οποίος «ισοφάρισε» το οικονομικό σκέλος των προσφορών μιας ελληνικής και μιας γαλλικής ομάδας, ντύνοντάς τον στα «πράσινα».

ΓΝΩΜΕΣ
01/05/2023

Παπαφωτίου… καρατίων

Τοποθετήσεις πολλών καρατίων και μάλιστα «back to back» από μια μεγάλη προσωπικότητα με ευρωπαϊκή εμπειρία, κουλτούρα και αρχές! Ο λόγος για την Αθηνά Παπαφωτίου...