DARK ROOM

Δεν γλυτώνει την… κρεβατομουρμούρα ο Γκουιντέτι

Δεν γλυτώνει την… κρεβατομουρμούρα ο Γκουιντέτι

“Χωρισμένο” στα δύο  θα βρει το σπίτι της οικογένειας Γκουιντέτι ενόψει του τοπικού ντέρμπι της  Κωνσταντινούπολής μεταξύ της Βακίφμπανκ και της Εξατσίμπασι για τα πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος Γυναικών.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν από τον “εμφύλιο” του Champions League Γυναικών με την Φενερμπαχτσέ ο Ιταλός τεχνικός, προετοιμάζεται για έναν ακόμη… εμφύλιο, οικογενειακού χαρακτήρα αυτή τη φορά.

Η Μπαχάρ που περιμένει τον προσεχή Οκτώβριο την γέννηση του παιδιού της, συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα στην Εξατσίμπασι και στις 15 Απριλίου θα τεθεί αντιμέτωπη στο πλαίσιο των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με την αήττητη εντός έδρας φέτος Βακιφμπανκ, ομάδα του Ιταλού συζύγου της, Τζιοβάνι Γκουιντέτι.

Ωστόσο, ανεξάρτητα με τις αγωνιστικές υποχρέωσεις της ομάδας του ο Γκουιντέτι φαίνεται πως από τώρα κάνει… σχέδια για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογενείας. «Το παιδί θα γεννηθεί στην Τουρκία και θα επιλέξει ένα αγγλικό όνομα, θα μιλήσει τρεις γλώσσες – τουρκικά, Modenese (ιταλική διάλεκτος της περιοχής της Μόντενα, απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας) και αγγλικά,” δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός σε πρόσφατο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του. “Η Μπαχάρ εξακολουθεί να παίζει ακόμη και θα συναντηθούμε ως αντίπαλοι στα πλέι-οφ. Το καλό είναι ότι το παιδί προβλέπεται να γεννηθεί τον Οκτώβριο, όπου δεν θα υπάρξουν πολλές διεθνείς υποχρεώσεις, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων»