Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής…»

«Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής…»

Στις δικαστικές αίθουσες θα λυθεί τελικά η διαμάχη της ‘Ελενας Δούκα-Σαμαρά, με τον Εθνικό Αλ/πολης για μια παλιά οφειλή της ομάδας του Έβρου (8.350 ευρώ) προς στον αείμνηστο διεθνή βολεϊμπολίστα.

Πρόκειται για μια υπόθεση που δυσφημεί βάναυσα το άθλημα του βόλεϊ και αποδεικνύει ότι στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», ότι μόλις σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας και απομακρυνθούν οι τηλεοπτικές κάμερες, η υποκρισία των παραγόντων ζει και βασιλεύει.!

Δύο χρόνια μετά το θάνατο του παίκτη-σύμβολο του ελληνικού βόλεϊ που σκόρπισε τεράστια θλίψη και φτώχυνε το άθλημα, ο Εθνικός Αλεξ/πολης σε ένα πρωτοφανή ρεσιτάλ κυνισμού και μικροψυχίας, συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη χήρα Σαμαρά και το παιδί του, μην αναγνωρίζοντας το χρέος και με νομικίστικα τρικ να μπλοκάρει την υπόθεση.

Και ενώ υπήρξε τις τελευταίες μέρες μια «ηλιαχτίδα ελπίδας» με την κίνηση της Έλενας Σαμαρά να κοινοποεί κατασχετήριο στη volleyleague ώστε να παρακρατηθεί το ποσό των 8.350 ευρώ από τα ποσά των χορηγιών του Εθνικού, η διοίκηση που μεχρι τοτε εδειχνε συναινετική, έκανε ρελάνς και κατέθεσε αίτηση ανακοπής στο πρωτοδικείο, αναφέροντας ότι το ποσό που οφείλεται είναι πολύ μικρότερο από αυτό που διεκδικεί η οικογένεια Σαμαρά.

Η αίτηση ανακοπής τελικά ορίστηκε να συζητηθεί στις 10 Μαρτίου παρατείνοντας την ταλαιπωρία της οικογένειας και δημιουργώντας αλγεινές εντυπώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το ξέσπασμα της Έλενας Σαμαράς η οποία ανέβασε στο facebook το παρακάτω οργισμένο ποστάρισμα που εξηγεί πολλά:

«Το σωματείο του Εθνικού συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον ανήθικο τρόπο στην οικογένεια του Νίκου Σαμαρα (στη χήρα κ στο ανήλικο τέκνο). Μετά από 2 χρονιά από το θάνατο του και 4 χρόνια από την απόφαση που τους είχε κοινοποιηθεί από τον ίδιο τον αθλητή θυμήθηκαν να κάνουν ανακοπή.

Τα σχόλια τα αφήνω σε σας τώρα λοιπόν θα βγει όλη η αλήθεια.Εγώ θα υπερασπιστώ το σύζυγό μου και τη μνήμη του για μια ακόμη φορά, που οι κύριοι αυτοί δεν τίμησαν ποτέ με έργα, παρά μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων όταν κρεμούσαν τη φανέλα του με το 9 στο γήπεδο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Εύλογη απορία μου οι νέοι αθλητές πως θα υπερασπίζονται τον εαυτό τους στο μέλλον όταν δεν υπάρχει ίχνος ντροπής απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει φύγει;»