Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεν ταξίδεψαν για Θεσσαλονίκη

Δεν ταξίδεψαν για Θεσσαλονίκη

Στην Αθήνα και έξω από το ξενοδοχείο Palace έμενε ακινητοποιημένο το λεωφορείο που θα μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες της ομάδας έκαναν πράξη τα λεγόμενά τους  και εμμένοντας στην αρχική τους απόφασή δεν ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη.

Το πούλμαν ήταν στην θέση του από νωρίς το μεσημέρι.  Όπως και οι παίκτες (Έλληνες και ξένοι) και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ που πήγαν κανονικά στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Ωστόσο το ταξίδι προς την Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού οι αθλητές των «κιτρινόμαυρων»  δεν μπήκαν  ποτέ στο λεωφορείο υλοποιώντας τα όσα είχαν πει και στον Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Την ίδια ώρα μεγάλη εντύπωση και ερωτηματικά σε όλους δημιούργησε το γεγονός πως  ενώ ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης ζήτησε από όλους τους παίκτες να είναι στο ραντεβού για να πάνε στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα κανείς παράγοντας του τμήματος δεν έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο αφήνοντας έτσι για μια ακόμη φορά «γυμνή» την ομάδα.

Έπειτα απο αρκετή ώρα στο ξενοδοχδείο της αποστολής μετέβη, ο κ. Παπασταύρου. Παρά τις προσπάθειες που έκανε να μεταπείσει τους παίκτες να αναχωρήσουν, οι προτροπές του δεν εισακούστηκαν!  Ωστόσο, οι αθλητές της “Ένωσης” άφησαν ένα μικρό περιθώριο, στην περίπτωση που μέχρι αύριο εξοφληθεί το σύνολο των χρημάτων που τους οφείλονται,να ταξιδέψουν το πρωί της Δευτέρας για τη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ… MAGIC BUSS ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

aek -buss-2014