CHAMPIONS LEAGUE

Με το δεξί (και) στ’ αστέρια η Στράντζαλη

Με το δεξί (και) στ’ αστέρια η Στράντζαλη

Με θρίαμβο συνδυάστηκε απόψε στην Πολωνία το ντεμπούτο της διεθνούς μας άσου, Όλγας Στράντζαλη στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η Ελληνίδα ακραία της πρωταθλήτριας Chemik Police πανηγύρισε τη νίκη 3-0 (25-12, 25-23, 25-17) σετ επί της τσεχικής Όλομουτς, στο β’ γύρο του Έ ομίλου της 4ης φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τοπ σκόρερ την Σέρβα σουπερστάρ Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς-Καντζιάν να σημειώνει 13 πόντους η νταμπλούχος Πολωνίας με εξαίρεση το αμφίρροπο β’ σετ, συνεχίζοντας τις επιτυχίες της και με… ευρωπαϊκό αέρα,  είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα του παλιού πασαδόρου του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικού της τσεχικής ομάδας, Πετρ Ζάπλεταλ.

Για την ομάδα του Τούρκυ τεχνικού, Φερχάτ Ακμπας, που την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Κυπελλούχο Ρωσίας Ντιναμό Ακμπαρ Καζάν,  η Στράντζαλη αγωνίσηκε ως βασική σε όλο το ματς σημείωσε 7 πόντους έχοντας 5/14επ, 2 μπλοκ και 38% υποδοχή (15%αρ.) Για την Όλομουτς 11π είχε η Πλέπιτς.

Στο άλλο ματς της πρεμιέρας οι Ρωσίδες ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την ιταλική Νοβάρα, που αύριο κοντράρεται με την Όλομουτς, με στόχο το “2 στα 2”