ΔΙΕΘΝΗ

Δια περιπάτου στις «4» η Παπαφωτίου

Δια περιπάτου στις «4» η Παπαφωτίου

Με νέο ρεσιτάλ της διεθνούς μας πασαδόρου η Μιλούζ “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες στο Παρίσι την Παρί Σεν Κλόντ και με 2-0 νίκες στα προημιτελικά, περιμένει με πλεονέκτημα έδρας τις Κάννες στην 4άδα της γαλλικής Λίγκας Γυναικών.

Στο υπέροχο σκηνικό του  μυθικού “Geo Andre” παρουσία περίπου 250 θεατών η Μιλούζ με πρωταγωνίστρια την Παπαφωτίου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχες, που υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων,

Η παρέα της Ελληνίδας πασαδόρου και κορυφαίας του γαλλικού πρωταθλήματος, που πέρα από το εξαιρετικό μοίρασμα του παιχνιδιού είχε σημαντική συνεισφορά με 7 πόντους (2 άσοι, 5/7 επ) και στο σκοράρισμα, επικράτησε με 3-0 (25-15, 25-20, 25-21) και πλέον προετοιμάζεται για τον α’ ημιτελικό στις 22 Απριλίου εντός έδρας με τις Κάννες, που ξεπέρασαν με 2-0 νικές (3-2, 3-1 ) το εμπόδιο της Ναντ.

Τοπ σκόρερ του αγώνα με 14 πόντους η Σαντάνα της Μιλούζ, 12 πόντους πέτυχε η συμπαίκτριά της και πρώην άσος του Ολυμπιακού Όλγα Τρατς, ενώ έναν λιγότερο από τη Λευκορωσίδα, είχε η τοπ σκόρερ της οικοδέσποινας Φιεζόλι, μοναδική της  ομάδας της με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στον άλλο ημιτελικό η αγωνία κορυφώνεται απόψε (15/4), με την Μπεζιέ να “απαντά” με 3-2 σετ στο αρχικό break με 3-1 της Σεν Ραφαέλ  και με 1-1 νίκες πλέον στο  Four à Chaux της Μπεζιέ να κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο της 4άδας.

Foto: Sebastien Thiebaut

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...