A2

Διαφορά δυναμικότητας

Διαφορά δυναμικότητας

Εύκολο απόγευμα είχαν τα Χανιά απέναντι στα Ναυπηγεία κατά την 2η αγωνιστική του Α ομίλου της Α2 των ανδρών, και με το 3-0 (25-13, 25-10, 25-16) οι Κρητικοί του Νίκου Μπουτσουρή πανηγύρισαν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ΣΦΠ Χανίων και Ναυπηγείων ήταν μεγάλη και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα μέσα στο γήπεδο.

Οι Κρητικοί με πολύ καλό σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις από τους Παπαδημητρίου και  Καπίρη ουσιαστικά πραγματοποίησαν μια δυνατή προπόνηση απέναντι στους «κυανόλευκους» που προσπάθησαν όσο τους επέτρεπαν οι δυνάμεις τους.

Μάλιστα οι νεοφώτιστοι είχαν εκτός ομάδας τον Κούλα,  ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στην μέση και έμεινε στον πάγκο και έτσι να γίνει ακόμη πιο δύσκολη η αποστολή των Ναυπηγείων.

Οι παίκτες των Χανίων μπήκαν αρκετά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και με μαέστρο τον Σάκη Ψάρρα έφθασαν γρήγορα στο 2-0 κατακτώντας τα δύο πρώτα σετ με 25-13 και 25-10.

Στο τρίτο σετ αν και ο ΣΦΠ Χανίων προηγήθηκε με 9-6, τα Ναυπηγεία κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 κοντράροντας για πρώτη φορά τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο ένα σερί 8-1 για τους Κρητικούς πήγε το σκορ στο 17-10 για τα Χανιά που με το 25-16 πανηγύρισαν την 2η νίκη τους  στο πρωτάθλημα.

Ναυπηγεία : Παπαδέας, Κατσανεβάκης, Καρακατσάνης, Χαλδαίος, Παπαδέας, Δημοβασίλης Κοτσίνης,  Μακρής (λ), Κάνουλας, Μούντζουρης, Παπαβασιλείου, Κούλας.

Χανιά (Ν. Μπουτσουρής) : Ψάρρας, Φίνος, Πούλης, Κουτρουμπάκης, Καπίρης, Παπαδημητρίου, Πολυμερόπουλος (λ), Δεληπρίμης, Μποτζολάκης, Κατσαούνης, Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...