A2

Διακοπές τέλος για Μακεδόνες Αξιού

Διακοπές τέλος για Μακεδόνες Αξιού

Ραντεβού την Δευτέρα στο γυμναστήριο Κυμίνων έδωσαν οι Σκουλικάρης – Στυλιανίδης με τις αθλήτριές τους στους Μακεδόνες Αξιού, προκειμένου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία εν όψη της συμμετοχής τους στην Α2.

Διακοπές τέλος για τις αθλήτριες των Μακεδόνων Αξιού καθώς την Δευτέρα μπαίνουν ξανά στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Ο Σκουλικάρης και ο Στυλιανίδης όρισαν το πρώτο ραντεβού για το απόγευμα της Δευτέρας δηλώνοντας έτοιμοι να σηκώσουν μανίκια και να οδηγήσουν τις «ερυθρόλευκες» σε μια πετυχημένη χρονιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΞΙΟΥ

Υπό τις πολύτιμες οδηγίες του προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη και του γυμναστή Νίκου Στυλιανίδη, η γυναικεία ομάδα των Μακεδόνων Αξίου, την Δευτέρα 24-08-2015 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυμίνων, ξεκινά την προετοιμασία της  για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, στο οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ εύχονται στις αθλήτριες της ομάδας μας και στο προπονητικό team καλή αρχή με υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων, ατομικών και συλλογικών.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...