Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Διακοπή, ένταση και νερά στου Ρέντη!

Διακοπή, ένταση και νερά στου Ρέντη!

Οι ρίψεις δεκάδων μπουκαλιών νερού και ποτηριών καφέ στο τέλος του δεύτερου σετ στο Ρέντη οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού –ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο να προηγείται με 0-2 σετ.

Βροχή από μπουκάλια

Στην αλλαγή γηπέδου οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ξέσπασαν ρίχνοντας δεκάδες μπουκάλια νερού και ποτήρια με καφέ στους παίκτες του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα το ντέρμπι να διακοπή για αρκετά λεπτά από τον Γιώργο Γεωργουλέα προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση. Μια ντροπιαστική εικόνα που αμαύρωσε το ντέρμπι πρωτοπόρων και που σίγουρα θα επιφέρει ποινή στους Πειραιώτες.

Οι διαιτητές και ο Γυμνασίαρχος του αγώνα Στέφανος Βασιλειάδης σε μια προσπάθεια να μην δυναμιτίσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στις διαβουλεύσεις που έγιναν με τον πρόεδρο της Λίγκας Παντελή Ταρνατώρο, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου αποφάσισαν να μην εκκενωθεί το πέταλο που βρίσκονται οι οπαδοί των γηπεδούχων παρά μόνο να γίνουν συστάσεις και προσπάθεια των παραγόντων του Ολυμπιακού να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ένταση στο τελείωμα του 2ου σετ

Ο Δικέφαλος έκανε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ και από 23-21 κατάφερε να κατακτήσει το σετ με 24-26. Είχε προηγηθεί ένταση στο φιλέ όταν ο Κουβανός, Χιμένες είχε πανηγυρίσει έξαλλα πόντο μπροστά στον Προύσαλη. Συγκεκριμένα, αφού σημείωσε τον πόντο στο 20-22 έδωσε 2-3 κουτουλιές στο στήλο του ρέφερι ενώ χαρακτηριστικά ο Χριστοφιδέλης να λέει στον κ. Γεωργουλέα: «Να το βοηθήσουμε το παιδί»!

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Γιάννης Καλμαζίδης που πάντα ενωτικός είχε συνομιλίες με του ανθρώπους του Ολυμπιακού για να κατευναστούν τα πνεύματα, ανέφερε για τη διακοπή: «Η σταγόνα ήταν που κερδίσαμε το σετ. Κανένας δεν θέλει να χάνει. Έχουμε κάποιος Λατίνους στην ομάδα που είναι λίγο θερμόαιμοι αλλά κανένας δεν έχει πρόθεση κακή. Ζούνε έντονα το ματς»

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου έγινε σύσταση στους οπαδούς του Ολυμπιακού για ψυχραιμία καθώς όπως τονίστηκε σε περίπτωση που ξαναπέσει το παραμικρό αντικείμενο ο αγώνας θα διακοπή με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν βαριές ποινές.

Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τον αγώνα έπειτα απο περίπου 25 λεπτά διακοπής…