A2

Διαμαρτυρία Μακεδονικού για τη διαιτησία

Διαμαρτυρία Μακεδονικού για τη διαιτησία

Διαμαρτυρία κατά της διαιτησίας του αγώνα με τις Σέρρες, έκανε ο Γιώργος Οικονομίδης. Ο τεχνικός του Μακεδονικού με γραπτή του δήλωση στο fb του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, καταγγέλλει τους διαιτητές Μπέλλο-Λιοτόπουλο ως υπεύθυνους για την ήττα από τις Σέρρες με 3-1 αλλά και την υβριστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών των αντιπάλων.

Αναλυτικά η δήλωση Οικονομίδη για το ματς:

«Σκοπός στον αθλητισμό πρέπει να είναι πάντα η νίκη ή η προσπάθεια γι’ αυτήν. Αποκτά αξία όμως όταν έρχεται με αξιοπρέπεια, ηθική, διαιτητική ισοτιμία και παραδοχή του αντιπάλου.

Τίποτε απ’ αυτά δε συνέβη στον αγώνα Σέρρες – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ μιας και οι διαιτητές Μπέλος – Λιοτόπουλος πέρα από τα άλλα λάθη στις φάσεις, το λάθος της γραμματείας στο 3ο σετ που βιαστικά θέλησαν να κρύψουν δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν ή εθελοτυφλούσαν στην άθλια συμπεριφορά του πασαδόρου και “προπονητή” με συνεχείς παρεμβάσεις, ειρωνείες και χειρονομίες καθώς και στο ξέσπασμα με ύβρεις του λίμπερο μετά το τέλος του 3ου σετ.

Οι παραπάνω αθλητές όχι μόνο δεν παρατηρήθηκαν πειθαρχικά αλλά αντίθετα λόγω ότι του επιστήσαμε την προσοχή για τις συμπεριφορές αυτές δεχθήκαμε εγώ και πασαδόρος (αρχηγός) της ομάδας μας από 1 κόκκινη στην αρχή του 4ου σετ.

Ο αγώνας δε διεξήχθη για να κερδίσει η καλύτερη ομάδα αλλά για να δώσουν παράσταση θεάτρου σκιών οι δυο προαναφερθέντες, να πάρουν, χωρίς να προβληματισθούν, την αμοιβή τους οι διαιτητές κι εμείς να χάσουμε 10 ώρες από τη ζωή μας.

Η οικειοθελής αποχώρηση μου από τον πάγκο στο 23-20 του 4ου έγινε για να καταδείξω ότι στο βωμό μιας νίκης δε μπορεί να γελοιοποιείται το άθλημα και συνθήκες τέλεσης ενός αγώνα.
Η ανοχή στη γελοιότητα καθιστα συμμετοχή.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...