Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διασκέδασε με τις «κιτρινόμαυρες» και όχι με την «κολλητή» της!

Διασκέδασε με τις «κιτρινόμαυρες» και όχι με την «κολλητή» της!

«Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει. Το βράδυ, μετά το παιχνίδι, να είστε σίγουροι, ότι η χαμένη, η Ελένη (σ.σ Κωνσταντινίδου) δηλαδή, θα πληρώσει τα ποτά στην έξοδο μας…» ήταν τα… προφητικά λόγια της 17χρονης Αλεξάκου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, παραμονές του τοπικού ντέρμπι Άρη – Αίαντα Ευόσμου.

Μπορεί λοιπόν η ακραία του Άρη να μη βγήκε με την Κωνσταντινίδου μετά το ματς με τον Αίαντα, καθώς η ομάδα της «κολλητής» της ήταν η χαμένη του αγώνα, ωστόσο στη σαββατιάτικη έξοδό με τις συμπαίκτριες της, πέρασε εξίσου όμορφα, διασκεδάζοντας σε ένα από τα πιο famous club στα “Λαδάδικα”.

alexakou_aris

«Ως ηττημένη η Ελενίτσα, δεν θα μπορούσε να βγει χθες…  Κανένας άλλωστε δεν θα έβγαινε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα… Βγήκα όμως εγώ, μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια και διασκεδάσαμε, όχι για να γιορτάσουμε τη νίκη μας, αλλά όπως διασκεδάζει κανείς σε μια απλή σαββατιάτικη έξοδο. Δεν πήραμε δα και το… Τσάμπιονς Λιγκ! Άμα κερδίζαμε τον Ολυμπιακό θα πηγαίναμε και στα μπουζούκια!» δήλωσε με χιούμορ στο «Volleyplanet” η Ευφροσύνη Αλεξάκου, που ήταν από τις κορυφαίες της νίκης του Άρη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αίαντα Ευόσμου.

«Παίζαμε με έναν σεβαστό αντίπαλο, όμως αν εμείς χαλαρώναμε έστω και λίγο και δίναμε δικαίωμα, θα μπορούσε να γίνει ανταγωνιστικός και να μας δημιουργήσει πρόβλημα.

aris_aias_euosmou_alexakou

Από την πρώτη στιγμή σε αυτό το τοπικό ντέρμπι μπήκαμε μέσα στον αγώνα και είπαμε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα “πλην της νίκης». Αν και στην αρχή ο Αίαντας το “πάλεψε”, πηγαίναμε μαζί στο σκορ, στη συνέχεια, όταν καταλάβαμε και είδαμε τι γίνεται στην κάθε περιστροφή, πήραμε το «πάνω χέρι, ξεφύγαμε με μεγάλες διαφορές και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα.

Κάναμε ό,τι έπρεπε και μας “βγήκαν” αυτά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Γενικά μας βοήθησε και η Σιμόν, που στο πρώτο της παιγνίδι που συμμετείχε σε όλο το ματς, άρχισε να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και βοήθησε να τελειώσουν κάποιες σημαντικές φάσεις.

aris_aias euosmou

Σε αντίθεση με την Ελενίτσα (σ.σ Κωνσταντινίδου) που δεν της βγήκαν κάποιες φάσεις όπως δεν «βγήκε» γενικά το παιχνίδι στην ομάδα του Αίαντα. Ωστόσο πιστεύω πως ομάδα του Ευόσμου, μπορεί να δείξει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια, γιατί δουλεύει σε κάποια στοιχεία, που δεν τα έχουν σε υψηλά ποσοστά άλλες ομάδες, όπως άμυνα και σέρβις» υποστήριξε στο Volleyplanet η νεαρή άσος του Άρη, που απόλαυσε το κυριακάτικο ρεπό με βόλτες στην πόλη και… shopping therapy στα ανοιχτά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.