Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διατηρεί το Σοφι… στικέ στυλ ο Άρης

Διατηρεί το Σοφι… στικέ στυλ ο Άρης

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη συνεχίζεται καθώς η Σοφία Καψαμπέλη ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και για τη νέα χρονιά.

Στα σταθερά χέρια λοιπόν της έμπειρης  λίμπερο, που με τη παρουσία της βοήθησε τα μέγιστα στην πολυπόθητη επιστροφή στην Α1 γυναικών, θα εμπιστευθεί η διοίκηση των “κιτρίνων” και ο τεχνικός Δημήτρης Σολκίδης  την εύρυθμη και σωστή λειτουργία της πίσω ζώνης.

Η 32χρονη “Σόφι” ( 1.70μ) με “όπλο” τις πολύτιμες παραστάσεις που απέκτησε από την παλιότερη θητεία της στα “σαλόνια” με Επίκουρο Πολίχνης και Ανατόλια εξέφρασε την αισιοδοξία της για τη νέα χρονιά και απηύθυνε πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας.

“Νιώθω περήφανη που θα αγωνιστώ για ακόμα μια χρονιά στην ιστορική ομάδα του Άρη, που με μεγάλη προσπάθεια και πολλές δυσκολίες  καταφέραμε την χρονιά που μας πέρασε και την φέραμε ξανά στην Α1, την κατηγορία που ανήκει και πρέπει να αγωνίζεται ο σύλλογος.

Είμαι αισιόδοξη οτι θα εκπληρώσουμε τις προσδοκίες του προπονητικού τιμ , του υπευθύνου του τμήματος, Γιάννη Ρεντζεπέρη,  αλλά και των οπαδών μας, που μας στηρίζουν σε αυτη την προσπάθεια και τους θέλουμε και τη νέα χρονιά κοντά μας”, τόνισε η αεικίνητη πρωταθλήτρια παντών επιφανειών, αφού εκτός από τη σάλα, τα καταφέρνει εξίσου περίφημα στην άμμο, στα χιόνια, αλλά και στα… σύννεφα ως λάτρης των extreme sports!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...