DARK ROOM

Διατήρησε τα πρωτεία η Αστυνομία (fot)

Διατήρησε τα πρωτεία η Αστυνομία (fot)

Η ομάδα της Αστυνομίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που διοργάνωσε  από 19-23/9 στη Μεταμόρφωση το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ),  στη μνήμη του αδικοχαμένου υποπλοίαρχου, Αναστάσιου Τουλίτση.

sism

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα παρουσία του πατέρα του Τουλίτση, του ηρωικού κυβερνήτη, που τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου, έχασε τη ζωή του στη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, στη νήσο Κίναρο, αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα μαθητών του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής αλλά και πολλών φίλων του αθλήματος, οι ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα.

astynomia-2

Στον τελικό η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΛ.ΑΣ, αποτελούμενη  από τις Κωνσταντίνου, Πανταζή, Βλάχου, Γκούρα, Κούρδογλου, Λάιου, Γκότση, Κουμάση, Τσιώνη, Γάτου, Τσουμήτα, Δικάρου, Βουγιουκλίδου, Χαραλαμπίδου επικράτησε με 3-0 σετ του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και υπό τις τεχνικές οδηγίες του Αλέξη Αβραμίδη διατήρησε τα κεκτημένα. Στο πλευρό τωφν νικητριών βρέθηκε και η πρώην άσος της ΑΕΚ, Τζοάνα Κατσαντώνη.

astynomia_elas

Στον πάγκο της φιναλίστ ομάδας, η Έφη Σφυρή ήταν με πολιτικά δίπλα στον Γιώργο Ντράγκοβιτς, ενώ αρχηγός του Λιμενικού ήταν η Βάσω Καραντάσιου. H σύνθεση:Καραντάσιου, Κώτσογλου, Σαρρή, Σαγάνη, Θεοδωροπούλου, Μαρλαγκούτσου, Βαρελα, Κακριδώνη, Δελιέζα, Μητροπούλου, Χιώτη.

ntragkovic_sfyrh

Την 3η θέση στην καθ’ όλα άρτια διοργάνωσης, τον συντονισμό της οποίας είχε αναλάβει το Γρ. Αθλητισμού του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, κατέλαβε η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας του προπονητή, Γιάννη Φάκα.

sfyri_ntragkovic

Κατά την τελετή απονομών δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια Τουλίτση και το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, ενώ ο πατέρας του αδιακοχαμένου Κυβερνήτη απένειμε και τα μετάλλια στις αθλήτριες του Λιμενικού.

oikogeneia

Την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα πραγματοποιήσε ο Β’ υπαρχηγός του Λιμενικού Βασίλης Σιέττος και ο Δημαρχος Μεταμόρφωσης.

Φωτό: limenikidrasi.blogspot.gr