Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Διαζύγιο με… ασυμφωνία για Ηρακλή-Ριζόπουλο

Διαζύγιο με… ασυμφωνία για Ηρακλή-Ριζόπουλο

Μετά από έναμιση χρόνο, οι δρόμοι του Ηρακλή και του Δημήτρης Ριζόπουλου χώρισαν με τους λόγους του χωρισμού να διίστανται!

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γηραιού ανέφερε: «Η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με όλους τους παίκτες εκτός του Δημήτρη Ριζόπουλου που πολύ πριν τις γιορτές είχε εκφράσει για προσωπικούς λόγους την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του».

Ωστόσο, η ανωτέρω ανακοίνωση διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Ριζόπουλο που μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω τον λόγο της αποχώρησης μου από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ και να κάνω σαφές ότι η αποχώρηση μου δεν οφείλεται για προσωπικούς παρά μόνο για οικονομικούς λόγους!!! Στα όσα αναφέρθηκαν για την αποχώρηση μου θέλω να δημοσιοποιήσω ότι πριν λίγες μέρες κατάφερα να πάρω τα περσινά δεδουλευμένα μου και για την φετινή σεζόν να μην εισπράξω ούτε ένα μισθό, γι’ αυτό λοιπόν αποχώρησα από την ομάδα και χάρισα όλα τα φετινά δεδουλευμένα γιατί δεν έβλεπα λύση στο πρόβλημα μου!! Πλέον είμαι σε αναζήτηση άλλης ομάδας!! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ηρακλή για την στήριξη του και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα!
Με εκτίμηση Δημήτριος Ριζοπουλος».