ΔΙΕΘΝΗ

«Διαζύγιο» Περούτζια-Ζάιτσεφ, που πάει στη Μόντενα

«Διαζύγιο» Περούτζια-Ζάιτσεφ, που πάει στη Μόντενα

Θέμα χρόνου θεωρείται η μεταγραφή του διεθνή πρωταθλητή των “Block Devils” στη Μόντενα, καθώς ο παίκτης φέρεται να είναι πειραγμένος με τη στάση της διοίκησης της ομάδας του.

Ο Ιβάν Ζάιτσεφ, αποχαιρετά λοιπόν την Περούτζια με ένα ιστορικό τρεμπλ και ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Γάλλο σουπερστάρ Ν’ Γκαπέ στη Μόντενα.

Ο άσος με τις ρωσικές ρίζες έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα με τα όσα φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Περούτζια, Τζίνο Σίρτσι λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του παρθενικού τίτλου της ομάδας του, καθώς λέγοντας ότι η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν θέμα μερικών χιλιάδων ευρώ, προσπάθησε να δείξει ότι έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα.

Από την πλευρά του ωστόσο ο χάλκινος Ολυμπιονίκης  των “ατζούρι” στο Πεκίνο, φαίνεται πως έχει κάνει ήδη την επιλογή του. “Έκανα τα πάντα και όταν κάποιος πρόκειται να φύγει και κανείς δεν προσπαθεί να τον σταματήσει, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία επιθυμία να το κάνει. Και το κάνει τώρα, μετά τη νίκη του πρωταθλήματος, μου φαίνεται, πάνω απ’ όλα, ως ασέβεια προς μένα” δήλωσε ο 29χρονος άσος σε πρόσφατες δηλώσεις του προσθέτοντας ότι αισθάνεται “ντροπιασμένος”.

Στην Περούτζια πάντως θεωρούν ήδη σίγουρη την αποχώρηση του παίκτη, καθώς ψηλά στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Ζάιτσεφ, βρίσκεται ήδη ο Φίλιπο Λάντζα της Τρεντίνο, στην οποία εξάλλου υπέγραψε για δύο χρόνια ο 25χρονος διεθνής Σέρβος κεντρικός της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Σκρα Μπελσάτοφ, Σρέστκο Λίσινατς.