Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Διευθυντής αγωνιστικού ο Πανταλέων

Διευθυντής αγωνιστικού ο Πανταλέων
Το τέλος μιας λαμπρής καριέρας ως αθλητή στον Παναθηναϊκό, αυτομάτως σηματοδοτεί και την αρχή μια νέας σελίδας του Σωτήρη Πανταλέων στους “πράσινους”, καθώς η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε ότι ο διεθνής άσος αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντας Διευθυντή αγωνιστική τμημάτων του συλλόγου.
Ο Πανταλέων δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό και αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά απο τον ίδιο τον Ερασιτέχνη. Λίγες ώρες μετά τους τίτλους τέλος της καριέρας του Πανταλέων η διοίκηση του  Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως η… “σημαία” του συλλόγου θα παραμείνει στον ιστό της συνεχίζοντας να προσφέρει απο την θέση του Διευθυντή αγωνιστικών τμημάτων πλέον.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ 
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.
Ο Σωτήρης Πανταλέων   θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο  πόστο  πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής  αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι …παντοτινός πρωταθλητής  έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο.
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...