A2

Διεθνές τουρνουά η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Διεθνές τουρνουά η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη μνήμη του Δημήτρη Ράγκου με την συμμετοχή των Μακεδόνων Αξιού, της Νέας Βύσσας και της VK Rakovski Dimitrovgrad διοργανώνει από 13 έως 15 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη η Νίκη…

Την μνήμη του Δημήτρη Ράγκου που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες του Εθνικού και της Νίκης Αλεξανδρούπολης και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 2 Ιανουαρίου του 95, τιμά η ομάδα της Νίκης.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 15 του μήνα θα φιλοξενήσει διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή της VK Rakovski Dimitrovgrad από την Βουλγαρίας, τις Μακεδόνες Αξιού και τον ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.

Ένα δυνατό τουρνουά αφού η ομάδα της Βουλγαρίας, αλλά και οι Μακεδόνες Αξιού αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης διοργανώνει, στη μνήμη του Δημήτρη ΡΑΓΚΟΥ, τουρνουά Βόλει Γυναικών το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, Σαββάτο και την Κυριακή 13-14-15 Οκτωβρίου 2017, στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης Μιχάλης
Παρασκευόπουλος.

Ο Δημήτρης ΡΑΓΚΟΣ ως προπονητής συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με τον Σύλλογο μας και θα αποτελεί πάντα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας της Νίκης Αλεξανδρούπολης, την οποία υπηρέτησε από το 1984 έως το 1995.

Ο δικός μας “ΜΙΜΗΣ” ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα, ως μέλος της ομάδας volley του Μ.Γ.Σ. Εθνικός, από μικρή ηλικία. Μάλιστα το 1970 ήταν μέλος της ομάδας που κατάφερε να ανέβει στη Α΄ Εθνική κατηγορία.

Την αγωνιστική περίοδο 1980 – 1981 αγωνίσθηκε με τον Α.Ο. Ορεστιάδας και τελείωσε την καριέρα του ως αθλητής στην τότε ισχυρή ομάδας της Γ.Ε.Α. (1981-1984).

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στη Νίκη Αλεξανδρούπολης (μετά την περίοδο της κυρίας ΠΙΓΓΟΥ Γιασεμή), από το 1984 έως το 1994 και διεκόπη βίαια με τον ξαφνικό θάνατο του (02-01-1995) σε τροχαίο.

Επί θητείας του και με δική του πρωτοβουλία, η ομάδα της Νίκης ενισχύθηκε με αθλήτριες της περιφέρειας μας. Το 1990 με διπλά μπαράζ, η ομάδα ανέβηκε δύο κατηγορίες και βρέθηκε στα σαλόνια της Α1 γυναικών.

Με την ομάδα της Νίκης κατέκτησε δύο (2) πανελλήνια πρωταθλήματα Νεανίδων το 1990, 1992 και ένα (1) πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων το 1989.

Το πολύ δυνατό τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ,θα είναι υψηλού επιπέδου, καθώς εκτός από την ομάδα μας θα συμμετέχουν οι Μακεδόνες Αξιού (Α1 γυναικών), VK Rakovski Dimitrovgrad (Α1 γυναικών Βουλγαρίας) και Νέα Βύσσα (Α2 γυναικών).

Έτσι δίνεται η ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και εν γένει στο κοινό του volley να παρακολουθήσουν από κοντά δυνατές αναμετρήσεις, πάντα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...