Α1 ΑΝΔΡΩΝ

“Δικέφαλοι” τίτλοι στο Λευκό Πύργο

“Δικέφαλοι” τίτλοι στο Λευκό Πύργο

Τα επινίκια της κατάκτησης του νταμπλ συνεχίστηκαν στην…. Κορυφή του Λευκού Πύργου για τον ΠΑΟΚ καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν χορταίνουν να πανηγυρίζουν και να φωτογραφίζονται με τις κούπες που έγραψαν την δική τους ιστορία…

Η κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ δεν θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά… Από εκεί δηλαδή που ο κόσμος τραγουδούσε εδώ και μήνες… Τον Λευκό Πύργο.

Το ραντεβού για τους «ασπρόμαυρους» δόθηκε στην παραλία και στο ιστορικότερο σημείο της πόλης. Το σύμβολο και σήμα κατατεθέν της.

Πρώτος έφθασε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος , ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Παϊσιάδης μαζί με τον Γιάννη Καλμαζίδη και το υπόλοιπο επιτελείο του «Δικέφαλου», για να φθάσουν κατόπιν οι παίκτες της ομάδας…

Τόσο ο Βασίλης Κουρνέτας, όσο και Ερνάντο Γκόμεζ έφθασαν στο Λευκό Πύργο με τις οικογένειες τους.

Μάλιστα οι πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να ανέβουν και πάνω στο Λευκό Πύργο  έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ.Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Τόσο ο αρχιφύλακας του μουσείου κ.Λαζαρίδης όσο και η προϊσταμένη κ.Τσιλιπάκου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης τονίζοντας :

«Το  ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον αρχιφύλακα του Μουσείου του κ.Λαζαρίδη και την προϊσταμένη  κα .Τσιλιπάκου για την υποδοχή και την  διευκόλυνση της ομάδας μας προκειμένου να ανέβει στο Λευκό Πύργο»

ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

paok-oikogenia-leykos-pyrgos-2015 paok-stuff-leukos-pyrgos-2015 kalma-leykos-pyrgos-2015