ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δίκαιη πρόκριση του Ηρακλή στο Κερατσίνι

Δίκαιη πρόκριση του Ηρακλή στο Κερατσίνι

To εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, εξασφάλισε ο Ηρακλής Κηφισιάς καθώς πέρασε εύκολα με 0-3 από την Δραπετσώνα.

Ο πρωτοπόρος του Α1 υποομίλου της Α2 γυναικών και μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, φανερά ανώτερος, επικράτησε 3-0 στο κλειστό της Ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι του αξιόμαχου Απολλώνιου, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστική της Β΄φασης.

Το ματς κρίθηκε στο τομέα σέρβις-υποδοχή αλλά και στην ευρωπαϊκή εμπειρία των σπουδαίων μονάδων που διαθέτει ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

Τα σετ: 12-25, 18-25, 13-25

Απολλώνιος:(Δεναξάς) Σιώρη, Θεοδωρακέα,  Μάστορα , Λουρίδα, Γούνου, Βαζαίου (λ), Κατσαρού(λ), Μαντούβαλου Μαρία, Μαντούβαλου Δανάη, Γιαννατσή, Κορακιανίτη,  Χύτα, Μπουρέκα, Καμπούρη.

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης) Κουτουξίδου, Κοσμά, Λαμπρινίδου, Κωνσταντίνου, Γιαννέλου, Λύρα (λ), Κόττα (λ) Τσελέπη, Βογιατζογλου Ιωάννα, Βογιατζόγλου Αθηνά,  Χούντα.

Ο πολυνίκης προπονητής του Απολλώνιου, Γιώργος Δεναξάς , δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα στο Volleyplanet.gr:  “Αντιμετωπίσαμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει ρόστερ  για πρώτη εξάδα της Α1. Ο, τι μπορέσαμε κάναμε αλλά μέτρησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτριών του Ηρακλή, που είναι δύο κατηγορίες παραπάνω από μας.

Πήραμε τις  εμπειρίες και το μάθημα μας και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής που είναι ο βασικός μας στόχος.»

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιτικής του κυπέλλου γυναικών:

Απολλώνιος-Ηρακλής Κηφισιάς 0-3 (12-25, 18-25, 13-25)

Πέμπτη 8/12, 20.30 ΓΕ Ηρακλείου-Μεσσαράς

Β φάση – 2η αγωνιστική
Τετάρτη 14/12/2016
ΔΑΚ Χαλάστρας, 19.00: ΑΣ Καμπανιακός – ΧΑΝΘ, Τσιούλα – Παχλίδης

Αγ. Παρασκευής, 21.30: ΑΕ Αγ. Παρασκευής – ΦΟ Βριλησσίων, Οικονομοπούλου – Οικονόμου Β

ΕΑΚ Σταυρούπολης, 21-30: ΕΟ Σταυρούπολης – ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης, Λιοτόπουλος – Γεωργιάδου

Αρ Παπαμιχαήλ, 21.45: ΔΑΣ Δραπετσώνας – ΑΟΦ Πορφύρας, Μόσιαλος- Καντλή