CHALLENGE CUP

“Δικαίωμα” στο… όνειρο ο Πανναξιακός

“Δικαίωμα” στο… όνειρο ο Πανναξιακός

Στην Ευρώπη και τον επαναληπτικό του Challenge Cup στρέψει την προσοχή του ο Πανναξιακός ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης καλείται απέναντι στην τουρκική Τράμπζον να ανατρέψει τα προγνωστικά και το 3-0 του αγώνα προκειμένου να πάρει την πρόκριση…

Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ έφερε χαμόγελα, ωστόσο όλος ο Πανναξιακός κοιτά τον αγώνα κόντρα στην Τουρκική Τράμπζον.

Εκεί όπου οι “κυανοκίτρινες” του Ζόραν Κόβαζιτς αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση θα πρέπει να κυνηγήσουν  ένα… μικρό “θαύμα” αφού το 3-0 σε συνδυασμό με την δυναμική της Τράμπζον ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας κατά πολύ.

Ο Πανναξιακός απέναντι στις τουρκάλες καλείται να φθάσει στο 3-0 ή 3-1 και εν συνεχεία να κατακτήσει  το χρυσό σετ… Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη αλλά στον αθλητισμό δικαίωμα στο… όνειρο έχουν όλοι.

«Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά κι έχουμε τη δύναμη και την θέληση για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», είπε ο Ζόραν Κόβαζιτς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι όπως ξεκαθάρισε: «Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για την ομάδα, αλλά και τις αθλήτριες μας. Σίγουρα υπάρχει διαφορά επιπέδου, αλλά ο στόχος μας είναι η νίκη».