Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με δική τους «κερκίδα» στο ΟΑΚΑ

Με δική τους «κερκίδα» στο ΟΑΚΑ

Στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας θα βρεθούνε γι’ άλλη μια φορά τα κορίτσια της ΑΕΚ, που μετά το σφράγισμα της 4άδας στο πρωτάθλημα, θα ενισχύσουν μαζί με τους υπόλοιπους Ενωσίτες οπαδούς την προσπάθεια των παιδιών του Τραιανού Δέλλα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (1-1 α ματς), για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ραντεβού λοιπόν της ομάδας έχει κλειστεί από νωρίς, καθώς το μεσημέρι θα γίνει πρώτα κανονικά η προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια η κιτρινόμαυρη «παρέα» θα φύγει κατευθεία για το ΟΑΚΑ, όπου στη ΘΥΡΑ 30 του ΟΑΚΑ με τα σημαιάκια και τα κασκόλ τους θα στήσουν τη δική τους «κερκίδα» και θα δώσουν ώθηση στην ομάδα τους για την πρόκριση.

Εκτός από τον προπονητή, Μανόλη Ρουμελιώτη και τις αθλήτριες, που χθες έφυγαν από την Ηλιούπολη με το πολύτιμο τρίποντο, δίπλα τους αναμένεται να βρεθεί και η άτυχη της ομάδας, Στέλλα Λαγουδάκη.

Η ακραία της «Ένωσης», που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς συνεχίζει τις θεραπείες της, από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει τρέξιμο και σε 2 εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις ενόψει των πλέι οφ της Α1 γυναικών.