ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήμαρχος Σαντορίνης στο Volleyplanet: «Θα ζητήσουμε τον τελικό στο φιλόξενο νησί μας»

Δήμαρχος Σαντορίνης στο Volleyplanet: «Θα ζητήσουμε τον τελικό στο φιλόξενο νησί μας»

Πρόταση να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών στη Σαντορίνη -αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει στην Αθήνα- θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ώρες στην ΕΟΠΕ, όπως δήλωσε στο Volleyplanet ο Δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας, λίγα λεπτά μετά την αποψινή επική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Σιγάλας, που μαζί με άλλους 10-15 συμπολίτες του βρέθηκε στο κλειστό του Άγιου Θωμά για να στηρίξει το «καμάρι του νησιού», πανηγύρισε με την καρδιά του τη δεύτερη πρόκριση του ΑΟ Θήρας σε τελικό του θεσμού και σε δηλώσεις του στο V.P έδειξε έτοιμος, αν συμφωνεί και η ΕΟΠΕ, να φιλοξενήσει στο μεγάλο ραντεβού του ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης την φιναλίστ ομάδα του ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της.

«Σε μία χρονιά πολύ δύσκολη για όλους , λόγω της πανδημίας, ο ΑΟ Θήρας κατάφερε να ξεπεράσει πολλά προβλήματα, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ και να φτάσει για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλου.

Σήμερα παίξαμε με μία ακόμη σπουδαία ομάδα και είδαμε πως κερδίσαμε με ανατροπή στο… νήμα. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε, όλοι μαζί μία γροθιά, για να κάνουμε το καλύτερο. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τον αθλητισμό και θεωρώ ότι παιχνίδια σαν το σημερινό προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και είμαι βέβαιος, πως ο Παναθηναϊκός σύντομα θα ξαναβρεί το δρόμο του και ο ΑΟ θήρας θα καθιερωθεί ακόμη περισσότερο στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.

Εμείς θα ζητήσουμε να γίνει ο τελικός στο νησί, έχουμε διοργανώσει πολύ μεγάλα τουρνουά στο παρελθόν και διαθέτουμε πλέον την εμπειρία, αλλά από κει και πέρα η ΕΟΠΕ θα επιλέξει το καλύτερο. Η Σαντορίνη πάντως είναι έτοιμη να φιλοξενήσει έναν ακόμη τελικό, όπου είμαι βέβαιος ότι θα είναι μία ακόμη γιορτή  του αθλήματος. Το νησί μας είναι πολύ φιλόξενο τόσο για κάθε ομάδα που έρχεται να αγωνιστεί, όσο και για τους φιλάθλους της που την ακολουθούν…” τόνισε ο Πρώτος Πολίτης του νησιού του Ηφαιστείου, που μέσα σε πανηγυρικό κλίμα φωτογραφήθηκε με την ομάδα της καρδιάς του κρατώντας ψηλά το κασκόλ του ΑΟ Θήρας.