PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δύναμη κρούσης με Οικονομάκη το Αιγάλεω

Δύναμη κρούσης με Οικονομάκη το Αιγάλεω

Στο Αιγάλεω θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Αγγελική Οικονομάκη, καθώς η διοίκηση των «κυανόλευκων» ήρθε σε συμφωνία με την 27χρονη διαγώνια και με την απόκτηση της το City αποκτά υπεροχή στην επίθεση.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αιγάλεω εν όψει της νέας χρονιάς στην Preleague συνεχίζεται, με την Αγγελική Οικονομάκη να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο «κυανόλευκο» ρόστερ και να ανεβάζει κατα πολύ την δυναμικότητα της ομάδας η οποία πλέον αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική και στο γκρουπ αυτών που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Volleyleague.

Η 27χρονη διαγώνια την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της και με την έλευση της στα Δυτικά προάστια αυτομάτως ανεβάζει κατα πολύ την επιθετική γραμμή του Αιγάλεω.

Εκτός της Οικονομάκη η διοίκηση του Αιγάλεω βρίσκεται πολύ κοντά και σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή η οποία είναι ενδεικτική και των προθέσεων που έχει για την φετινή χρονιά στην κατηγορία.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...