Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυναμική προσθήκη η επιστροφή Καμπερίδη στον Παναθηναϊκό

Δυναμική προσθήκη η επιστροφή Καμπερίδη στον Παναθηναϊκό

Στρατηγική προσθήκη και ενίσχυση για το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποτελεί η επιστροφή του Κυριάκου Καμπερίδη στις «πράσινες».

Η επιλογή του Γιάννη Καλμαζίδη για τον άμεσο συνεργάτη του δείχνει τη φιλοσοφία που χτίζεται πλέον η ομάδα και έχει την υπογραφή του, προκειμένου το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών. Αν συνυπολογίσουμε και την παραμονή του Δημήτρη Μαρκάκη στο τιμ, τότε σίγουρα υπάρχει δυνατή τριπλέτα και μάλιστα ελληνική αφού οι Έλληνες κόουτς έχουν αποδείξει ότι όταν οι ομάδες τους εμπιστεύονται είναι αποτελεσματικοί.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι Καλμαζίδης-Καμπερίδης έχουν υπάρξει και δίδυμο στην Εθνική γυναίκων και σαν δίδυμο έχουν δοκιμαστεί. Παράλληλα, ο σύλλογος θέλει να δώσει βάρος στις ακαδημίες και η προσθήκη αυτή θα ενισχύσει την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο Κυριάκος Καμπερίδης αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή του κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη στο γυναικείο τμήμα, ενώ παράλληλα θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής στο αναπτυξιακό κομμάτι των «πράσινων» ακαδημιών.

Ο κόουτς Καμπερίδης βοήθησε στο παρελθόν την ομάδα να επιστρέψει στη Volley League και τη φετινή σεζόν θα ενισχύσει το τμήμα με πολυετή εμπειρία του στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις».