A2

Δυναμώνει στα άκρα με Σταθάκη ο Περσέας

Δυναμώνει στα άκρα με Σταθάκη ο Περσέας

Ακόμη μία ποιοτική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Χρήστους, που με την απόκτηση του εμπειρου ακραίου ενισχύεται περισσότερο ενόψει της προσπάθειας για διάκριση ση νέα σεζόν της Α2 Ανδρών.

Ο 28χρονος Αλεξανδρουπολίτης ακραίος, Σταθάκης (1.91μ) έρχεται από την ΕΠΑΣ Νίκος Αμάραντος με τις καλύτερες συστάσεις, τόσο για τις αγωνιστικές του δυνατότητες, όσο και για το ήθος του. Παράλληλα όμως με αυτά τα σημαντικά στοιχεία , πολύτιμη αναμένεται να αποδειχθεί και η εμπειρία που απέκτησε από τις παλιότερες θητείες του σε  Οδυσσέα Αμαρουσίου, Πήγασο Ν. Κόσμου και Παλλήνη αλλά και στην ακριτική Ν. Βύσσα, την πρώτη ομάδα της καριέρας του, μετά τις ακαδημίες της Ορεστιάδας για να βοηθήσει την ομάδα του.

Από τη Μητρόπολη του βόλεϊ όμως κατάγεται και ένα ακόμη απόκτημα του Περσέα, που “μετακόμισε” από την Καλαμαριά στην γειτονική Περαία. Ο λόγος για τον 29χρονο πρώην κεντρικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς και παλιότερα του Ηρακλή, Στάθη Σταθακίδη (1.99μ) που  με το δυναμικό του ταμπεραμεντο και τα σωματικά του προσόντα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη νέα του ομάδα στο φιλέ και να δικαιώσει τον καταξιωμένο τεχνικό για την επιλογή του.

stathakidis

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...