ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δυνατά τεστ με Βουλγαρία

Δυνατά τεστ με Βουλγαρία

Δύο φιλικά ματς στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της κόντρα στη Βουλγαρία στο κλειστό «Hristo Botev» της Σόφιας αναμένεται να δώσει η Εθνική ανδρών (23-24/5).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportal, η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου, που συνεχίζει τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, στα παιχνίδια που θα δώσει στη Σόφια θα συναντήσει έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο, καθώς εδώ και δυο εβδομάδες και οι δύο ομάδες της Βουλγαρίας έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

Η πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του γνώρισμου στο ελληνικό κοινό, Πλάμεν Κονσταντίνοφ που θα αγωνιστεί στο World League και η δεύτερη ομάδα, υπό τις τεχνικές οδηγίες του επίσης γνώριμου στο ελληνικό κοινό, Νίκι Ζελιάσκοφ που θα συμμετάσχει στους Αγώνες του Μπακού.

Ωστόσο το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γείτονες αφορά στον τραυματισμό του Τσβετάν Σοκόλοφ. Ο διεθνής της τουρκικής Χαλκμπανκ θα υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και η επιστροφή του ξανά στα γήπεδα δεν προβλέπεται νωρίτερα από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Παράλληλα και ο Αντρέα Ζέκοφ, που κατέκτησε τον τίτλο με τη ρουμανική Τόμις Κονστάντα, έχει πάρει άδεια για να ξεκουραστεί και ο Κονσταντίνοφ δεν τον υπολογίζει για κάποιους αγώνες του World League.