DARK ROOM

Δυνατές παρουσίες

Δυνατές παρουσίες

Το ντέρμπι της Κυψέλης μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ εκτός από τους φίλους των «πράσινων» που κατέκλεισαν κάθε ελεύθερο χιλιοστό του γηπέδου, έφερε στις εξέδρες και αρκετούς γνώριμους του ελληνικού βόλεϊ…

Σημείο συνάντησης για αρκετούς φίλου του ελληνικού βόλεϊ αποτέλεσε ο 3ος ημιτελικός μεταξύ Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ που φιλοξενήθηκε στην Κυψέλη και η αλήθεια είναι πως ορισμένες παρουσίες ήταν από αυτές που σχολιάστηκαν αρκετά.

Δύο από αυτές ήταν του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη και του πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργου Καραμπέτσου που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Κυψέλης και μάλιστα παρακολούθησαν μαζί από την εξέδρα την αναμέτρηση…

Δίδυμο «φωτιά» που έδωσε τροφή για αρκετά σχόλια καθώς ολοένα και αυξάνονται αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Καραμπέτσος επιστρέφει στο βόλεϊ με στόχο την διεκδίκηση της προεδρίας.

Από εκεί και μετά από τα δημοσιογραφικά κάθισαν και παρακολούθησαν τον αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Σωτήρης Δρίκος, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης.

Στο μικρό πέταλο της Κυψέλης ξεχώρισε η παρουσία του πρώην προπονητή της ΕΑ Πατρών Γιώργου Χριστόπουλου μαζί με τον Θανάση Μιχαλόπουλο, ενώ στην εξέδρα πίσω από τους πάγκους των ομάδων κάθισε και ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης.

Από την αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου που είδε τον ημιτελικό μαζί με τον Κώστας Παϊσιάδης.